Reds Bullpen verslaat opnieuw grote voorsprong en maakt einde aan 5-game winning streak

Het zag er goed uit voor de Cincinnati Reds. Ze leken klaar voor hun zesde opeenvolgende overwinning, aangezien ze een kans van 98,7% hadden om te winnen met een 6-1 voorsprong in de achtste inning.

De Reds Bullpen kwamen dinsdag in het spel met een score van 17,0 in de doelpuntloze helft. Vanavond hoefden ze slechts twee ronden af ​​te leggen met 6 runs. Ze kregen het niet voor elkaar. Zo verliep de nacht:

De Rode Duivels begonnen in de derde wedstrijd te scoren op de 400-voet double van Jonathan India.

Na een paar treffers sloeg Joey Foto een driehonkslag om de stand op 3-0 te brengen.

Kyle Farmer bleef Aziz aanvallen samen met een thuiswedstrijd in de vierde om de voorsprong met 5-0 te vergroten. De boer eindigde de avond met driedubbele verlegenheid van het parcours.

Luis Castillo zette dinsdagavond zijn terugkeer naar dominantie voort. Slechts 1 run, 3 hits, 1 walk en 4 hits waren toegestaan ​​over zeven ronden. Hij vertrok met een 6-1 voorsprong.

Het was allemaal naar beneden vanaf daar. Sunil Perez kreeg twee runs tegen in de achtste inning. Brad Brach kwam uit de jam op de achtste, maar hij had hem niet op de negende. Hij vertrok met de lopers op het tweede en derde honk na een pijnlijke fout van Eugenio Suarez, met een 6-4 voorsprong en verlies 0. Heath Hembrey kwam in het veld. Hij kwam uit met een gelijkspel en een overwinning op de derde plaats. Prins Jarrett kwam. Andrew Benintende sloeg toe, maar Salvador Pérez sloeg een bal van de muur om een ​​einde te maken aan de ellende.

The Reds gaan morgen voor een winning streak. De Reds zijn 21-13 in hun laatste 34 wedstrijden.

Het grootste spel in het spel

Volgens Fangraves WPA-statistieken (Winpercentage toegevoegd), was de belangrijkste wedstrijd in de wedstrijd Heath Hembree staat een 2-RBI hit toe aan Nicky Lopez, die het derde honk bereikt op een overtreding van Aristides Aquino. Dat spel verlaagde de winkansen van de Reds met 53,0% (van 69,7% naar 16,8%).

READ  Metroid Dread-beelden lekten online voor de lancering van volgende week

Positieven

Tyler Stevenson Nacht 3 was een schot in de roos. Zijn operaties per seizoen zijn nu tot 0,814.

Kyle Farmer Hij hervat en eindigde drie keer weg van het parcours. Ondanks al zijn tekortkomingen tegen RHP, heeft Farmer zijn carrièreloop van .758 OPS tegen LHP (.749 komt vanavond dit seizoen binnen).

Eugenio Suárez Hij had een grote verzekering Reserve Bank of India. Ironisch genoeg had hij 76,1 EV. Hij had twee grote hits op de avond dat hij uitkwam.

Luis Castillo Nu heeft hij een ERA van 2,00 op de 7e vanaf 1 juni. Het grappige is dat dit waarschijnlijk een van de slechtste start van het jaar is voor Castillo. Hij stond 12 slecht geslagen ballen toe, maar kreeg met slechts één racket vier wijd. Hij verdiende zo’n start absoluut na het verschrikkelijke geluk dat hij eerder in het jaar had toen niets goed ging.

The Reds beleefden een avond vol zelfverdediging. Ze hadden een aantal echt geweldige toneelstukken, maar ook een aantal lelijke (meer hieronder). Aristides van Aquino Hij had een paar goede vangsten, Tyler Naken Hij had een grote slip, Shoujo Akiyama Het was leuk om te rennen en Kyle Farmer Hij speelde zijn gebruikelijke solide verdediging en begon zijn beurt met een eenvoudig dubbelspel.

minpunten

Sunil Perez Hij eindigde de Reds Bullpen’s streak van 17 opeenvolgende doelloze runs. Hij raakte Whit Merrifield (carrière .845 OPS vs. LHP) met 98 mph bij snelheden op en weg. Vervolgens liet hij de LHB Bomber, Andrew Benintendi, gaan (carrière .679 OPS vs. LHP). Perez heeft zeker wat talent, maar hij heeft momenteel geen plaats op de MLB-selectie, vooral niet voor een team dat hoopt te strijden.

READ  Dragon Ball: The Breakers is een belachelijke asymmetrische multiplayer-game

Eugenio Suárez Hij kreeg een fout gemaakt door een bal die hem rechtstreeks raakte. Het had een dubbelspel kunnen zijn (de Reds stonden met 6-3 voor, 1 uit winnend met slechts één loper aan de basis), maar het moest er in ieder geval één zijn. Aristides van Aquino Hij kreeg later twee keer de kans om van het bindpad af te komen. Hij gooide een raket, precies op de lijn, maar stuurde hem per luchtpost (Bill prees de worp in een do-or-die-situatie na de wedstrijd). De Reds waren verre van winnend.

jonathan india Ik moest de wedstrijd vroegtijdig verlaten. Hij miste gisteren door pijn na een aanrijding met een stadion op zondag.

Niet zo willekeurige gedachten….

Vanavond was een heel zwaar verlies. De Reds hebben duidelijk hulp nodig van de Bullpen, maar misschien is de verdediging zelf de schuldige. Dit soort dingen gebeurt toch. Vergeet niet dat de Reds slechts vijf wedstrijden op rij wonnen omdat ze elke wedstrijd achter stonden (wat betekent dat hun tegenstander elke avond een voorsprong verliest). Dit was een gemiste kans, maar ik had zeker graag de wegserie gewonnen voordat deze serie zelfs maar begonnen was. Hopelijk kunnen de Reds het morgen doen met Sonny Gray op de heuvel.

En ik denk dat David Bell Bel daarna goed prins Garrett Het veld ligt voor Salvador Perez met een open honk in plaats van Carlos Santana met de honken vol (twee overwinningen in de negende game, een gelijkspel). Garrett heeft een erg slechte 5.88 BB/9, dus je wilt niet dat hij gaat rommelen met volle honken en de winnende race loopt. Perez scoort slechts 2,3% van zijn optredens in het bestuur, terwijl Santana 15,5% binnenhaalt. Het was echt moeilijk voor Jarrett om Santana uit te schakelen vanwege zijn gebrek aan een trap.

READ  Deze 5 principes zouden coronavirusstoten kunnen stoppen, zegt Fauci

De Het regende brouwerijen Vanavond in de Mets, wat betekent dat de Reds nu 6,5 wedstrijden terug zijn. De Brewers spelen morgen een paar 7-header doubles voordat de Reds een serie van vier wedstrijden tegen hen spelen in Milwaukee. De Brewers kozen ervoor om de SP die morgen op het programma staat, Corbin Burnes te laten zien in de heenwedstrijd tegen Jacob DeGrom. Dit is een oproep met een hoog risico en hoge beloning voor brouwers. Het geeft ze een betere kans om de DH morgen te vegen, maar ook een grotere kans om ze op te vegen. Brouwers waren vanavond +245 en morgen -147. Ik veronderstel dat ze nu een beetje underpowered zijn in beide games. Ik weet niet zeker of dit de zet is die ik zou hebben gemaakt met een verschil van 6,0 in de wedstrijd. Laten we hopen dat het een averechts effect op hen heeft.

Ik hield van India/Stevenson/Castellanos die 1-3 sloegen tegen LH SP. Ik denk dat de Reds dit het hele seizoen moeten doen. Al deze mensen zijn het hele jaar door zeer succesvol geweest bij LHP.

hulp is onderweg! Michael Lorenzen Bij zijn eerste optreden in de afkickkliniek maakte hij een puntloze run.

volgende:

Rood bij Royals
Woensdag, 14.10 uur
TV: Bally Sports Ohio
Sonny Gray (3.27 ERA) – Brady Singer (4.74 ERA)

More from Madison Garrett
2021 World College Championships: NC State, Vanderbilt-wedstrijd vertraagd
De halve finalewedstrijd van de College World Series op vrijdag tussen NC...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *