Call of Duty: Black Ops – Systeemvereisten voor de Koude Oorlog en andere details onthuld

https://www.youtube.com/watch?v=8o-kI11cAx4

De Call of Duty: Black Ops – Cold War de multiplayer-bèta komt pas op 15 oktober naar de pc, maar begint later deze week – 8 oktober, om precies te zijn – op de PlayStation 4. Met de start op slechts een paar dagen later heeft Activision details over wat er gaat komen, inclusief hoe je erin kunt komen en wat je kunt verwachten als de digitale kogels gaan vliegen.

De data zijn al geweest bevestigd: De testronde van deze week is alleen PS4, terwijl pc- en Xbox-spelers die de game hebben gereserveerd op 15 oktober kunnen beginnen met knallen. Alle anderen kunnen op 17 oktober meedoen, wanneer de bèta volledig open gaat. EEN Battle.net account is vereist om deel te nemen aan de actie, die toegankelijk zal zijn via de lijst “Partner Games” in de Battle.net-client, en het vooraf laden van de bèta op pc begint op 13 oktober om 8 uur PT / 11 uur ET.

Activision zei dat de bèta “een mix van kaarten, modi en afspeellijsten” zal bevatten, en een voortgangssysteem dat het ontgrendelen van wapens, uitrusting, Create-a-Class-slots en Scorestreaks mogelijk maakt. Het waarschuwde ook half, half geplaagd dat er in de loop van de bètaperiodes regelmatig updates zullen komen, en ook “een paar verrassingen”. Spelers die niveau 10 in de bèta bereiken, ontvangen een blauwdruk voor de Mutual Animosity SMG wanneer de volledige game live gaat.

(Afbeelding tegoed: Activision)

En hier is wat je nodig hebt om het te spelen:

READ  Met Steam kun je nog steeds teruggaan naar oude gameversies, ondanks zorgen over de bèta
Written By
More from Max Mcgee
George Soros-groep belooft $ 220 miljoen om ‘systemisch racisme te ontmantelen’
Een filantropische groep die deze week werd opgericht door miljardairinvesteerder George Soros,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *