Spotify is binnenkort ook offline beschikbaar op smartwatches


Met muziek of podcasts in je oren is het straks makkelijker om buiten te sporten. Spotify lanceert de mogelijkheid om afspeellijsten, albums en podcasts te downloaden op Wear OS, het besturingssysteem voor veel smartwatches.

In het nieuws: Spotify heeft zojuist een nieuwe versie van zijn app voor Wear OS gelanceerd. Hiermee kun je niet alleen de populaire app via je smartwatch draaien zonder je smartphone erbij te pakken. Daarnaast wordt het ook mogelijk om al je favoriete muziek en podcasts op je smartwatch te downloaden en offline te beluisteren.

Wat houdt updaten precies in?

  • Voor veel mensen die gaan wandelen of fietsen, bieden muziek of podcasts die belangrijke extra motivatie. Het probleem hiermee is dat je je smartphone bij je moet hebben om ernaar te luisteren via een app als Spotify.
  • Nu steeds meer mensen – vooral voor het sporten – een smartwatch hebben, nemen velen hun smartphone liever niet mee als ze gaan wandelen. Een smartwatch is voldoende om je training vast te leggen.
  • Binnenkort kun je ook met je smartwatch naar Spotify luisteren omdat je er vooraf offline muziek of podcasts op kunt downloaden.

Wat heb je nodig om het te gebruiken?

  • De nieuwste functie is alleen volledig beschikbaar voor Premium-gebruikers. Betalende gebruikers kunnen alleen podcasts downloaden en hebben een internetverbinding nodig voor de muziek.
  • Je smartwatch heeft ook Wear OS 2.0 of hoger nodig.
  • Als je aan deze voorwaarden voldoet, moet je in de Google Play Store controleren of je de nieuwste versie van Spotify hebt en dan kun je testen of de nieuwe functionaliteit al voor je beschikbaar is.
  • Ga hiervoor op je smartphone naar Spotify en zoek de muziek of podcast die je wilt downloaden. Klik op Downloaden om te bekijken. U kunt dan op uw smartwatch controleren wanneer de download is gelukt.
  • Vervolgens kun je je koptelefoon of koptelefoon aansluiten op je smartwatch en luisteren naar wat je hebt gedownload.
READ  Het geheim van een kom chips

More from Madison Garrett

Oklahoma vs.Iowa State – Game Preview – 19 december 2020

ARLINGTON, Texas – – Charlie Kolar groeide op als een diehard Oklahoma-fan,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *