Thrissur Pooram 2022 Afbeeldingen en achtergronden HD voor gratis online download: vier Kerala’s grootste tempelfestival met WhatsApp, sms en groeten

Thrissur Pooram is een hindoeïstisch festival dat jaarlijks in Kerala wordt gevierd. Dit jaar wordt Thrissur Pooram 2022 gevierd op dinsdag 10 mei, hier is een verzameling Thrissur Pooram-afbeeldingen, Happy Thrissur Pooram 2022-groeten, Thrissur Pooram 2022 HD-wallpapers, Thrissur Pooram-wensen, Thrissur Pooram WhatsApp-berichten, sms, citaten en afbeeldingen. het grootste tempelfestival in Kerala. Geschiedenis van Thrissur Pooram 2022: leer meer over de tradities, betekenis en vieringen met betrekking tot het grootste tempelfestival van Kerala.

Thrissur Pooram valt in de maand Medam van de Malayalam-kalender. Volgens de Gregoriaanse kalender wordt het gevierd in april of mei. Het is een van de grootste en bekendste Poorams en wordt beschouwd als de moeder van alle Poorams. Terwijl je Thrissur Pooram 2022 viert, zijn we op Kort geleden , Ik heb HD-afbeeldingen en achtergronden samengesteld die je kunt downloaden en naar iedereen kunt sturen als een begroeting voor de dag.

Thrissur Pooram-ceremonies worden elk jaar gehouden in de Sri Vadakkunathan-tempel. Het is gelegen in het hart van Thrissur. Muzikale optredens en traditionele werken zijn de belangrijkste attracties van het festival. Andere attracties zijn onder meer Madathil Varavu, Kudamattom, Ilanjithara Melam, Panchavadyam en nog veel meer. Hier zijn HD-afbeeldingen en wallpapers die je kunt downloaden en als groeten van Thrissur Pooram 2022 naar al je vrienden en familie kunt sturen.

Foto’s en achtergronden van Thrissur Pooram

Thrissur Pooram 2022 (bestandsafbeelding)

Thrissur Pooram Wensen en berichten

Thrissur Pooram 2022 (fotocredits: bestandsafbeelding)

Thrissur Pooram WhatsApp-statusberichten

Thrissur Pooram 2022 (bestandsafbeelding)

Thrissur Pooram Groeten en berichten

READ  De dagelijkse download van het Oosten, woensdag 10 november - WNCT

Thrissur Pooram wenst 2022 (Image credits: File image)

Thrissur Pooram-berichten en citaten

Thrissur Pooram HD-afbeeldingen (Afbeelding tegoed: bestandsafbeelding)

Thrissur Pooram-citaten en Facebook-berichten

Thrissur Pooram Letters 2022 (fotocredits: bestandsafbeelding)

De belangrijkste hoogtepunten van het festival zijn de processies van de Krishna-tempel en de Devi-tempel. De prachtig versierde olifanten en de baldakijnuitwisselingen zijn erg mooi en betoverend. Mensen begroeten elkaar op deze dag met mooie berichten van Happy Thrissur Pooram. Hier zijn HD-afbeeldingen en wallpapers die u kunt downloaden en naar al uw dierbaren en dierbaren kunt sturen als een groet aan Thrissur Pooram 2022. Wens iedereen geluk Thrissur Pooram 2022!

(Het bovenstaande verhaal verscheen voor het eerst op LastLY op 10 mei 2022 07:21AM IST. Voor meer nieuws en updates over politiek, wereld, sport, entertainment en lifestyle, log in op onze website Latestly.com.)

Written By
More from Eda Greene
Skywalker Epic – Destroyer
ook, MLB Toon 22 We zijn weer volop aan de slag, met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *