Call of Duty straft cheaters nu door hun wapens weg te doen

De strijd tegen valsspelers lijkt nooit te eindigen, maar het RICOCHET-team van Activision blijft innovatieve manieren bedenken om te vechten tegen degenen die niets doen, inclusief het straffen van hen in het spel door ze van al hun wapens te ontdoen.

Team RICOCHET heeft details verstrekt over de laatste voortgang in het bestrijden van valsspelers Blog En ze onthulde meer over hoe ze blijft werken om Call of Duty: Vanguard en Warzone een betere ervaring voor iedereen te maken.

Ze begon met te bespreken hoe ‘fraudebestrijdingsoplossingen zoals antivirussoftware werken’. Er is geen eenvoudige oplossing om valsspelers te elimineren, omdat ze voortdurend werken aan nieuwe manieren om degenen te omzeilen die hen proberen te stoppen.

Gelukkig is RICOCHET Anti-Cheat blijven leren en evolueren en verbetert het “zo snel als we kunnen herkennen wanneer spelers dingen doen die ze niet zouden moeten doen.”

Wanneer een van deze “slechte actoren” wordt gedetecteerd, worden ze geraakt met een of alle tools uit de “mitigation kit” van het team. Dit is niet alleen vervelend voor valsspelers, maar het helpt het team ook om gegevens te verzamelen om ze in de toekomst te voorkomen.

Een zo’n hulpmiddel is het Damage Shield, dat de bescherming van de speler tegen valsspelers verbetert. Hierdoor kunnen spelers beseffen dat ze worden neergeschoten en hebben ze een grotere kans om wraak te nemen op de cheater.

Anonimiteit is een andere mitigatietechniek die het slachtoffer van een cheater onzichtbaar maakt wanneer ze worden geraakt, waardoor het voor hen onmogelijk wordt om ze meer te zien.

READ  Na Rafales Land In Ambala, Rahul Gandhi's 3 vragen aan de regering

Ontwapenen is een nieuwere tactiek die wordt toegepast, en wanneer valsspelers worden betrapt, verwijdert RICOCHET Anti-Cheat hun wapens en voorkomt dat ze zelfs maar met hun vuisten slaan.

Beperkingen zijn bedoeld om cheaters lang genoeg in het spel te houden om gegevens te verzamelen die het RICOCHET-team zullen helpen ze in de toekomst te stoppen, terwijl “hun vermogen om de legitieme spelerservaring te beïnvloeden wordt verminderd.”

De maatregelen zijn geweldig, maar het verbod blijft het “grootste afschrikmiddel voor cheats” en het RICOCHET-team heeft meer dan 180.000 cheaters verboden sinds de laatste update in februari 2022.

Degenen die uitkijken naar Call of Duty: Modern Warfare II en/of Warzone 2.0 zullen blij zijn te weten dat RICOCHET Anti-Cheat vanaf dag één voor beide games actief zal zijn.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
RNC zal een ‘geavanceerd’ coronavirusplan hebben: Mike Pence
Vice-president Mike Pence zegt dat de Republikeinse Nationale Conventie in Florida volgende...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *