FF7 Remake op Steam is (bijna) de meest populaire Final Fantasy-game

Het is misschien minder dan een week geleden gelanceerd, maar Final Fantasy 7 Remake op Steam is nu al de meest populaire game in de serie op het platform. De RPG was De bestverkochte game op het platform In de week die eindigde op 19 juni, houdt het die plek ook vast vanaf 20 juni, gevolgd door de Monster Hunter Rise-uitbreiding en aanstaande Rise Sunbreak. Twitter-gebruiker Benji-verkoopbrancheanalist en maker van inhoud, vergeleek de gelijktijdige spelers van FF7 Remake en de rest van de serie, en het glijdt naar de tweede plaats met bijna 13.800 spelers, de tweede alleen voor Final Fantasy XV.

Het auto-avontuur van de dudebro is misschien zes jaar oud en beschikbaar op meerdere platforms, maar het aantal gelijktijdige spelers is meer dan het dubbele van de FF7 Remake — misschien aangespoord door Square Enix’ laatste Final Fantasy 16-onthulling tijdens Sony’s juni State of Play.

Final Fantasy X/X-2, Final Fantasy XII: The Zodiac Age en Final Fantasy XIII lopen respectievelijk 13.200 en 8300 achter.

FF7 Remake op Steam is KORTING TOT 23 JUNIZelfs als je de eerste tegenstander mist, is er nog genoeg tijd om in te halen voor de release van FF7 Remake Part 2, officieel FF7 Rebirth genoemd. Square Enix heeft aangekondigd dat een remake van Remake in de winter van 2023 zal worden uitgebracht – maar alleen voor PlayStation 5. Een pc-versie is op dit moment bijna onvermijdelijk, vooral omdat FF7 Remake veel gamers aantrekt ondanks dat het sindsdien op de console-pc staat. December 2021, hoewel het waarschijnlijk minstens zes maanden of langer na de PlayStation-release zal zijn.

READ  Blizzard voegt nog een WoW Dragonflight-tie-in toe aan zijn nerf-stapel

Een geremasterde HD-versie van Crisis Core: Final Fantasy 7 die in de winter van 2022 uitkomt, met volledig audiocommentaar en verbeterde gevechten, en deze zullen starten op pc.

Als je het einde van de weg in Midgar hebt bereikt en nog steeds op zoek bent naar meer avonturen om op Steam te spelen, bekijk dan onze lijst met de beste RPG’s op pc, waarvan de meeste zijn geverifieerd op Steam Deck.

Written By
More from Max Mcgee
Krijg een “Starfield-sfeer” met deze tv en film, zegt Bethesda Dev
Nu de releasedatum van Starfield eindelijk nadert, vraag je je waarschijnlijk af...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *