Call of Duty: Vanguard blijft crashen op PS4, PS5, pc, Xbox One en Xbox Series X | S

Call of Duty: Vanguard Het blijft crashen op meerdere platforms. PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X zijn getroffen | Dit alles omdat de game crasht bij het opstarten. Dus, wat zorgt ervoor dat COD: Vanguard crasht en hoe kunnen we dit oplossen?

Call of Duty oplossen: Vanguard crasht op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X | S

De Call of Duty: Vanguard-crash van vandaag werd veroorzaakt door een bug in de Secrets of the Pacific-evenementupdate. Toen gebruikers de game vandaag updaten, zorgde de bug ervoor dat de game meteen crashte bij het starten voor meerdere platforms. Na het probleem te hebben onderzocht, heeft Sledgehammer Games de update teruggedraaid, die het probleem moest oplossen.

Toen de update eenmaal was teruggedraaid, probeerde het enorme aantal spelers echter in te loggen op DDoSed in de Call of Duty: Vanguard-server. Helaas betekent dit dat hoewel de game technisch gezien niet werkt, sommige gebruikers nog steeds verbindingsproblemen ondervinden.

Als het spel werkt en normaal werkt en de speler geen verbinding kan maken, kunt u het beste even wachten en het opnieuw proberen. Als het spel echter blijft crashen, willen spelers ervoor zorgen dat ze de patch downloaden die de Secrets of the Pacific-update terugdraait. Iedereen zou vandaag twee updates voor Call of Duty: Vanguard moeten krijgen. Degenen die er maar één hebben ontvangen, moeten de functie voor het controleren op updates op hun platform gebruiken om de tweede patch te downloaden.

Als er zich problemen blijven voordoen, moeten spelers de gebruikelijke reeks oplossingen proberen:

  • Probeer uw computer of console opnieuw op te starten.
  • Start de routers en modems opnieuw op.
  • Controleer de bestandsintegriteit.
  • Installeer het spel opnieuw.

Als de bovenstaande oplossingen niet werken, ligt het probleem vrijwel zeker niet aan de kant van de speler. Zoals veel van de problemen die we hebben gezien met Call of Duty-games, kun je in dit scenario het beste wachten en proberen later in te loggen.

READ  Call of Duty WW2: Vanguard komt dit jaar volgens meerdere rapporten
Written By
More from Max Mcgee
Waarom lanceert Rockstar GTA 6 als GTA 5 zo blijft verkopen?
Grand Theft Auto V zal nooit stoppen met verkopen. Take-Two heeft aangekondigd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *