Beste Black Friday-deals onder $ 50

Met Black Friday-deals volledig geactiveerd, heb je een langer venster waarin je de beste deals kunt vinden voor de feestdagen. Maar waarom zou u de moeite nemen om naar de beste deals te zoeken als u er gewoon over kunt lezen en in plaats daarvan uw eigen beslissingen kunt nemen? We hebben de beste en meest populaire Black Friday-deals voor minder dan $ 50 verzameld om u te helpen tijd en geld te besparen. Beide zijn naar mijn mening belangrijk.

Beste Black Friday-speldeals onder $ 50

De Black Friday-speldeals van dit jaar waren behoorlijk geweldig. Ik ben al een aantal jaren bezig met Black Friday. Ik ben vergeten hoeveel het er precies zijn, omdat ze allemaal slechts een waas zijn van de opwinding en het constant zoeken naar koopjes. Maar ik weet dat dit jaar het beste jaar is voor Black Friday-videogamedeals, dankzij een aantal geweldige kortingen op nieuw uitgebrachte games en zeldzame first-party Nintendo-speldeals.

Black Friday Deathloop voor een deal van $ 25

Black Friday Guardians of the Galaxy $ 25 Deal

bewakers heelal

Koop de Xbox-versie bij Walmart voordat ze opraken.

Bewakers van het Universum

bewakers heelal

De PS5-versie van Guardians of the Galaxy is nog steeds te koop bij Best Buy.

Bewakers van het Universum

bewakers heelal

Amazon heeft nog steeds de PS4-versie van Marvel’s Guardians of the Galaxy geprijsd op Black Friday.

Bekijk de Nintendo eShop Card

Nintendo First Party Games-deals onder $ 50

Bravely Default II

Square Enix

Dappere standaard ten tweede

Een van de beste JRPG’s op de Nintendo Switch ziet momenteel een ongekende prijsdaling. Dit is ook een van de nieuwere Nintendo-spellen die te koop zijn, en het is echt zeldzaam.

Marvel’s Avengers voor $ 14,99

wonder wrekers
wonder wrekers

Xbox-controllers onder $ 50

Xbox-controller - Daystrike Camo

Microsoft

Xbox-controller – Daystrike camouflage

Een volledige reeks kleuren van de Xbox-console is nu te koop bij Walmart, iets minder dan $ 50. Het is een perfect moment om wat extra’s voor jezelf te krijgen, of om deze feestdagen cadeau te doen.

Beste Black Friday-streamingdeals onder $ 50

Streamingapparaten worden kleiner, goedkoper en vooral veel beter. Het is nu goedkoper en beter dan ooit, dus als je een Black Friday-deal wilt op Roku- of Fire TV-streamingapparaten van minder dan $ 50, zoek dan niet verder.

De beste Black Friday-deals en -uitverkoop

Seth Macy is Executive Editor, IGN Commerce, en wil gewoon je vriend zijn. Je kunt hem vinden als host van de Nintendo Voice Chat-podcast.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *