Google Nest Black Friday-deals zijn nu live voor het evenement van 2021

Het is Thanksgiving-week en alle Google Black Friday-deals zijn verspreid over bijna de hele productlijst De nieuwste Nest-speakers en smartdisplays. Veel retailers nemen deel aan dit evenement, waarvan de meest prominente een korting is Nieuwe Google Nest Hub 2e generatie naar $ 49,99 in Adorama, B&H, En beter Kopen. Vanaf $ 100 ziet u een besparing van 50% en een nieuw dieptepunt van $ 30 onder onze vorige vermelding.

De De tweede generatie Google Nest Hub Het werd eerder dit jaar gelanceerd als de nieuwste toevoeging aan Google’s stal van apparaten met assistentie, het brengt een 7-inch scherm en alle geliefde spraakbesturingsfuncties in het proces. Er is nog steeds veel van de met stof omwikkelde vormfactor van vroeger, maar met de toevoeging van nieuwe functies zoals Soli Sleep Sensing waarmee de Nest Hub het welzijn de hele nacht kan bewaken. Kijk eens goed naar Onze praktische review Ga dan hieronder voor meer $ 25.

Google Nest Smart Displays en Black Friday-luidsprekers te koop:

De nieuwe Nest-camera’s van Google zijn voor het eerst te koop:

Upgrade je wifi met Assistent:

Google TV-deals

Functies van de Google Nest Hub 2e generatie:

Maak kennis met de tweede generatie Nest Hub van Google, je handige thuishub. Blijf vermaakt in de keuken met shows, video’s en muziek. Bedien in de woonkamer compatibele lampen, tv’s en andere slimme apparaten met één tik of met je stem. En in de slaapkamer kan de Nest Hub je helpen gemakkelijk wakker te worden met een zonsopgangalarm.


Abonneer je op het YouTube-kanaal van 9to5Toys voor de nieuwste video’s, recensies en meer!

READ  De Lumix S5 van Panasonic is een compactere full-frame systeemcamera

Written By
More from Lesley Curry
Halo Infinite-radar was slecht, maar 343 lost het op
afbeelding: 343 industrieën Vrijdag, 343 Industries heeft een lange post uitgebracht met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *