Call of Duty: Warzone komt mogelijk naar mobiel, stelt Activision-vacatures voor

Call of Duty: Warzone komt mogelijk naar mobiele telefoons, suggereert een vacature op de website van Activision. De functie op de website had de titel ‘Executive Producer, Features (WZM)’, waar WZM mogelijk staat voor Warzone Mobile. De functieomschrijving vermeldt ook “een nieuwe AAA mobiele FPS”, wat een andere hint is dat Warzone naar het mobiele platform komt. Call of Duty: Warzone is momenteel gratis te spelen op pc en consoles. Het is een Battle Royale-game die erg populair is geworden sinds het in maart van dit jaar werd gelanceerd.

De functie bij Activision, die al is ingevuld, was voor iemand die zou werken aan “een nieuwe AAA mobiele FPS” -game in de Call of Duty-franchise. De functietitel luidde ‘Executive Producer, Features (WZM)’, waar de WZM wellicht voor Warzone Mobile zou kunnen staan. Verder vermeldde de functiebeschrijving ook: “Oogst, pas aan en lever de essentiĆ«le functies van Warzone-console en pc in hun beste mobiele instantiatie”. Meer brandstof aan het vuur toevoegen is het deel dat vermeldt: “Dienen als een primair contactpunt in het Warzone Mobile-leiderschapsteam …”

Al deze signalen wijzen op een mobiele versie van Call of Duty: Warzone die momenteel in ontwikkeling is. Vanaf nu kunnen we geen release-tijdlijn verwachten voor de game, waarvan de naam ook niet is bevestigd. De game wordt dit jaar of eind december misschien niet eens gelanceerd.

De baan lijst is niet meer zichtbaar op de Activision-website en was de eerste gespot door Charlie Intel.

Call of Duty: Warzone werd in maart uitgebracht als een gratis te spelen battle royale-ervaring die de gamescene stormenderhand veroverde. De ontwikkelaars hebben het spel up-to-date gehouden en interessant voor spelers om eraan vast te houden. Het team heeft Warzone ook gebruikt als platform om hun aanstaande Call of Duty Black Ops: Cold War-game met paaseieren en teasers te promoten.

READ  JEE Main 2021 Entry Card wordt op elk moment uitgegeven Download de NTA IIT JEE Mains Entry Card hier jeemain.nta.nic.in

Nu PUBG Mobile in India onder de loep wordt genomen en zijn lot onzeker is, zijn mensen op zoek gegaan naar alternatieven en hoewel er al een Call of Duty: Mobile-game is met een Battle Royale-modus, lijkt Activision een andere optie in de mix te willen toevoegen.


Moet de regering uitleggen waarom Chinese apps werden verboden? We bespraken dit op Orbital, onze wekelijkse technologie-podcast, waarop u zich kunt abonneren via Apple Podcasts, Google Podcasts, of RSS, download de aflevering, of klik gewoon op de afspeelknop hieronder.

Written By
More from Eda Greene

Onder ons is nu echt heel populair

Indiegame Among Us is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Volgens...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *