Call of Duty: Warzone’s Mara-actrice krijgt Twitch-cheaters verbannen

Alex Zedra, actrice van Call of Duty: Warzone en Modern Warfare’s Mara, twee Twitch-cheaters zijn verbannen nadat ze hen had opgeroepen. Eurogamer, Zedra ging naar Twitter om deze valsspelers te ontmaskeren die aimbots gebruikten tijdens het Warzone-toernooi dat op 12 maart 2021 werd gehouden.

Zedra was gastheer van een van deze volgende valsspelers Einde van haar Twitch-stream, Kort daarna werd ze gewaarschuwd voor overtredingen.

Hun kanalen zijn opgeschort en het lijkt erop dat ze hun Twitter-accounts hebben verwijderd na de ban. Zedra bedankte Twitch voor het zo snel handelen en het maken van Warzone een betere plek voor iedereen.

Zedra schreef: “Bedankt Twitch voor het blokkeren van de gevaarlijkste hacker die ik ooit ben tegengekomen in mijn vijf jaar op dit platform.” Twitter. “Blij dat ik zag hoe hij live werd verbannen nadat hij bij de PvP was opgeroepen omdat ze schaamteloos doordringen.”

Valsspelen in Call of Duty: Warzone is een voortdurend probleem geweest voor zowel ontwikkelaars als gamers, en vorige maand verbood Activision meer dan 60.000 valsspelers. Dit was het derde grote verbod sinds Warzone in 2020 werd gelanceerd.Mara bracht het nieuws ook in februari uit, met Activision, Infinity Ward en Major League Gaming Corp. (MLG) voor een rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht waarin werd beweerd dat de bedrijven verantwoordelijk waren voor het maken van een directe kopie van het personage voor gebruik in het spel.

READ  Ik heb Cyberpunk 2077 niet gespeeld, maar het is mijn favoriete game van het jaar

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

More from Madison Garrett
De Steel Dawn-update van Fallout 76 voegt ondergrondse bases toe aan CAMPs
Bethesda is blijven updaten Fallout 76 gedurende de lente en zomer, waarbij...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *