Cameratoezicht nadat een dief een Xbox en een Google Pixel-telefoon in het centrum van Nottingham had gestolen

Cameratoezicht nadat een dief een Xbox en een Google Pixel-telefoon in het centrum van Nottingham had gestolen

De politie van Nottinghamshire heeft camerabeelden vrijgegeven van een man die ze willen traceren na een inbraak in een pand in het stadscentrum van Nottingham. Het 22-jarige slachtoffer keerde thuis van zijn werk en ontdekte dat een dief zijn kamer had overvallen en een Xbox Series S, een Google Pixel 7 en een externe harde schijf had gestolen, allemaal ter waarde van ongeveer £ 860.

Het slachtoffer woont in een gedeelde accommodatie in Stoney Street en de inbreker zou op donderdag 17 augustus tussen 7.30 en 11.30 uur hebben toegeslagen. De dief kwam binnen via een openstaande deur.

De rechercheurs voerden een aantal onderzoekslijnen uit, waaronder het zoeken naar forensische mogelijkheden en een uitgebreid netwerk van cameratoezicht om de verdachte te lokaliseren. Ze vragen nu de hulp van het publiek door camerabeelden vrij te geven van een man die hen zou kunnen helpen met hun onderzoek.

Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks op je telefoon door met ons mee te doen op WhatsApp

Rechercheur Natalia Montano, die het incident onderzoekt, zei: “De gestolen spullen waren van grote waarde voor het slachtoffer en we zijn vastbesloten de verantwoordelijke persoon te vinden.” Inbraak is een verachtelijke misdaad en is een volledige inbreuk op iemands veilige ruimte.

“Daarom nemen wij iedere melding van een inbraak zeer serieus. Sinds augustus hebben wij meerdere onderzoekslijnen uitgevoerd en geven wij camerabeelden vrij in de hoop dat wij ons onderzoek kunnen voortzetten.

“Wij denken dat de man op deze beelden de politie kan helpen bij ons onderzoek. Kent u de man op de beelden of bent u de man op de beelden, neem dan direct contact met ons op.

READ  Messi & Ronaldo Grace De cover van eFootball PES 2021 seizoensupdate

Iedereen met informatie kan bellen naar 101 onder vermelding van incidentnummer 0837 van 17 augustus 2023 of Crimestoppers anoniem op 0800 555 111.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *