Spelers noemen Modern Warfare 3 een van de meest polariserende Call of Duty-games tot nu toe

Spelers noemen Modern Warfare 3 een van de meest polariserende Call of Duty-games tot nu toe

gepubliceerd: 15-10-2023T12:09:58

Bijgewerkt: 15-10-2023T12:10:13

Modern Warfare 3 bevindt zich, zoals de meeste Call of Duty-games, in bèta. Het kreeg veel kritiek, maar sommige spelers waren dol op het spel.

Modern Warfare 3 is een remake van de oude MW3 die in 2011 werd uitgebracht op klassieke consoles zoals Xbox 360 en PlayStation 3. Hoewel het dezelfde naam heeft als zijn voorganger, hebben ontwikkelaars Sledgehammer Games enkele nieuwe en opwindende veranderingen onthuld in de bètaversie van de nieuwe game die het compleet anders maakt, zoals de nieuwe dodelijke Breacher Drone.

Artikel gaat verder na advertentie

Voor sommige Modern Warfare-fans, vooral degenen die gewend waren aan de gameplay van MW (2019) en MW2 (2022), was de nieuwe bèta teleurstellend – TTK leek inconsistent en traag, en de audio was volledig veranderd.

Niet alle Call of Duty-spelers dachten echter hetzelfde over de veranderingen, waarbij sommigen de drastische veranderingen in de gameplay zagen als een teken van goede dingen die komen gaan.

Spelers geloven dat Modern Warfare 3 het “jaar” van goede CoD zou kunnen zijn

Geen enkele gamer kan het meer oneens zijn met alle negatieve opmerkingen over MW3, Hij schreef de kritiek toe aan ‘modellen’.

Artikel gaat verder na advertentie

CoD-fans gingen zelfs zo ver dat ze zeiden dat dit “het jaar fr” zou kunnen zijn.

Meld u gratis aan voor Dexerto en ontvang:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

“Een snelle scan van de mw3-subreddit laat zien dat modellen last hebben van beweging, luid praten en stemmen. Mensen klagen eerlijk omdat ze gemakkelijk opgewonden kunnen raken en niet eenvoudig bewustzijn kunnen krijgen door een koptelefoon van $ 300 te kopen.”

De originele poster was niet de enige persoon in de gemeenschap die de haat tegen de komende release opmerkte, wat suggereert dat de kritiek afkomstig was van MW2-fans die klaagden: “Gebruikers van de MW2-sub kapen de MW3-sub, waardoor deze helemaal gek wordt .”

Artikel gaat verder na advertentie

Anderen waren het daarmee eens en zagen dat het belangrijkste probleem dat sommige fans niet van de game genoten, het gebrek aan tijd was om zich aan te passen aan de nieuwe gameplay en de langere TTK.

“Mensen die klagen over TTK schieten niet, en vroeger schoten ze ook twee mensen neer.”

Call of Duty, een grote release van Activision, krijgt doorgaans veel kritiek van spelers – vooral tijdens de bètaperiode waarin spelers denken dat ze de beste kans hebben om de game te repareren. Of spelers het nu net zo leuk vinden als MW2 (2022) of niet, Dexerto heeft handleidingen over de beste wapenuitrustingen om je te helpen het meeste uit je game-ervaring te halen.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *