Capcom brengt een offline versie van Mega Man X DiVE uit

Capcom brengt een offline versie van Mega Man X DiVE uit

Hij herinnert zich Mega Man X Davey voor mobiele apparaten? Nou, Capcom heeft onlangs aangekondigd dat ze een “offline” versie krijgen, en nu hebben ze een releasedatum van 31 augustus op pc en mobiel vastgelegd. De online versie van de game zal tegelijkertijd ook zijn service beëindigen.

Helaas is er geen melding gemaakt van de komst van dit platform naar de Switch, maar als we updates horen, laten we het je weten. Wat hier interessant aan is, is dat er in 2021 eigenlijk een dataminer was voor de klant van de game, die een “string of strings” onthulde die rechtstreeks naar het hybride systeem van Nintendo wees.

Nogmaals, deze “offline” versie is voorlopig alleen bevestigd voor pc en mobiele apparaten. Het beschikt over meer dan 900 podia en meer dan 100 speelbare personages. Rockman-hoek Het merkt ook op dat deze specifieke versie geen “online functies” zal bevatten, zoals coöpmodus en gevechtsmodus, en coöpcontent van andere Capcom-series is ook weggelaten.

Hier is meer over wat je kunt verwachten van deze specifieke versie van de game, met dank aan Capcom:

MEGA MAN X DiVE is offline nodigt jagers uit om een ​​digitale reis te maken MegaMan X universum en onderzocht een storing in de spelgegevens die de Deep Log beschadigden. Gevestigd in een dynamische en steeds evoluerende wereld, volgen de Hunters RiCO om de elektronische orde van cyberspace te herstellen. Bestuur fan-favoriete personages zoals X, Zero, Axl, Alia, Vile en meer om de Mavericks te verslaan en de Deep Log te redden in meer dan 900 levels. Verzamel beloningen en pas meer dan 100 speelbare personages aan door ze uit te rusten met wapens, schilden, fiches en kaarten die elke uitdaging kunnen overwinnen.

MEGA MAN X DiVE is offline Biedt een scala aan modi waar vissers van kunnen genieten!

Verhaal modus: Blaas verschillende levels op en verdien ervaringspunten om personages en wapens te upgraden.

gebeurtenismodus: Speel extra verhaal- en subverhaalfasen op basis van fanfavorieten Mega man spellen.

Uitdagingsmodus: Voltooi uitdagende missies zoals tijdritten om door haardataniveaus te komen en naar de Jakob Orbital Elevator te reizen.

Pre-orders voor MEGA MAN X DiVE is offline Vanaf vandaag beschikbaar op Steam voor $ 29,99.

READ  Google probeert de Drive-fout op te lossen die ervoor zorgt dat bestanden van mensen verdwijnen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *