Ram-cult sluit zich aan bij Don’t Starve Together in aanstaande samenwerking

Ram-cult sluit zich aan bij Don’t Starve Together in aanstaande samenwerking

Ram cultus is een van mijn favoriete indiegames aller tijden, net als Don’t Starve Together. Ik speel graag de eerste voor een soort leuke simulatie-ervaring voor één speler, terwijl ik uitkijk naar de laatste voor chaotisch plezier met vrienden. Als je Cult of the Lamb of Don’t Starve hebt gespeeld en hetzelfde voelt als ik, zul je enthousiast zijn om te horen dat de populaire indie-edelstenen volgens sommigen samenwerken voor een mysterieuze samenwerking. Inzendingen cryptisch geleverd door Devolver Digital en Klei Entertainment.

In twee mysterieuze video’s met een cross-over tussen Cult of the Lamb en Don’t Starve zien we personages van beide kanten verschijnen in het tegenovergestelde spel. De Devolver-video toont de schapen van de hoofdrolspeler die boos door een bos loopt terwijl een van de beroemde poorten van Don’t Starve voor hem opengaat. Je kunt de schaduw van Webber, een van de speelbare personages, door het portaal zien komen. Dit zou kunnen betekenen dat personages in een Lamb Cult-content of -evenement niet verhongeren.

Hoewel Devolver of Klei geen specifieke details hebben verstrekt over de samenwerking, hebben beide ontwikkelaars een of ander onthullingsevenement aangekondigd. Maandag 21 Augustus. Dit is waarschijnlijk waar we meer zullen horen over de twee teams en wat we zullen zien in de crossover. Persoonlijk denk ik dat beide games erbij betrokken zullen zijn, omdat de video van Klei ook verwijst naar de terugkeer van Cult of the Lamb naar Don’t Starve.

Clay’s bericht luidt: “Haal de wol uit je ogen”, en toont een video die veel lijkt op die van Devolver. Daarin leidt Wilson het centrale personage van Don’t Starve af met een portaal in de vorm van een Lamb-cultus. Je kunt de schaduw van het lam zien wanneer het uit het portaal begint te komen, net zoals je het silhouet van Weber ziet in de Devolver-teaser.

READ  De toegang tot de Chinese Dragon Games Fair begint vandaag

Het lijkt erop dat Cult of the Lamb naar Don’t Starve Together komt, terwijl de laatste game ook naar de eerste game komt. Ik ben ongelooflijk opgewonden om meer te leren over coöp en ik heb het gevoel dat er geen betere groep games is om zo’n cross-over te doen. Ze zijn allebei net zo schattig als af en toe gruwelijk.

Als je jezelf graag straft met uitdagende games zoals Don’t Starve, wil je misschien een paar van onze favoriete roguelike games bekijken voor een al even meedogenloze ervaring. Als alternatief kun je door een paar van deze geweldige simulatiegames bladeren als je iets meer wilt in de trant van Cult of the Lamb in termen van het overnemen van een gemeenschap of personage en beslissen hoe je het gaat bouwen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *