Carnavalsprogramma 2021 in Utrecht

OSSENDRECHT – Ondanks alle beperkingen zet d’Ossekoppe zich voor 111% in om het carnavalsgevoel zo goed mogelijk over te brengen tijdens de carnavalsdagen in 2021. Ze slagen erin om een ​​mooi alternatief programma samen te stellen. Veel activiteiten kunnen digitaal of buitenshuis worden uitgeprobeerd.


Zaterdag 13 februari
Om 14:11 uur wordt de turnkey digitaal uitgezonden via de Facebookpagina Carnavalsstichting d’Ossekoppe Ostrecht of het YouTube-kanaal Carnavalsstichting d’Ossekoppe. De sleutel van de gemeente wordt voor de 61e keer veilig overgedragen, zo gaat de macht over Utrecht over op Prins Zegim I.

‘S Avonds volgt een digitale ceremoniële sessie voor alle volwassenen. Vanuit uw woonkamer de traditionele Ostrechtse Plechtige sessie. Deze digitale ceremoniële sessie begint om 20:11 uur. Zorg dat je op tijd klaar bent voor je tv of laptop en zet hem aan via de Facebookpagina Carnavalsstichting d’Ossekoppe Ostrecht of het YouTube-kanaal Carnavalsstichting d’Ossekoppe.

Zondag 14 februari
Het zoeken naar carnavalsfoto’s heet “The Ostrechtse Bucket List”. Het zoeken naar afbeeldingen voor alle Osse, Koeie en Kalfkus begint op zondagmiddag. De tour kan lopen van zondag 14 februari tot en met zondag 21 februari en is ongeveer 3,5 km lang. Je kunt met het gezin wandelen. Houd u aan de huidige richtlijnen van de overheid en het RIVM!

Prins Zjim I en Nar Luukske hebben al een bucketlist vol filmkansen opgesteld die ze ook graag hadden willen meemaken tijdens Carnaval 2021. Helaas was het gescheurd en verloren gegaan.

Prins Zjim I en Nar Luukske kunnen jouw hulp gebruiken om plaatjes te zoeken. U kunt helpen door naar afbeeldingen te zoeken. Elke foto heeft een karakter. Daarnaast zijn op verschillende locaties langs de route QR-codes te vinden. U kunt een postformulier downloaden van de Facebookpagina van Carnavalsstichting d’Ossekoppe Ostrecht of het meenemen naar een van de armour-verkooppunten (Ron Tak, COOP, Zoete Rijk). Als u een sjabloon niet kunt downloaden, stuur dan een e-mail naar [email protected]

READ  geen 4G op KPN-netwerk na recente Galaxy S20-update (opgelost!)

D’Ossekoppe hoopt tijdens deze wandeltocht zoveel mogelijk gekostumeerde mensen door het dorp te zien lopen tijdens carnavalsdagen.

Maandag 15 februari
Maak een leuke feestelijke foto of video en stuur deze naar d’Ossekoppe via onze Facebookpagina of ons emailadres [email protected] Prins Zjim I en Nar Luukske zullen winnaars kiezen uit alle inzendingen.

Van alle inzendingen wordt een interessante compilatie gemaakt, die op carnavalsmaandag via de Facebookpagina Carnavalsstichting d’Ossekoppe Ostrecht wordt uitgezonden. Geniet dus van die grote emmers met kledingbenodigdheden en zie er zo feestelijk en carnavalsachtig mogelijk uit!

Dinsdag 16 februari
21:11 uur Het verbranden van de stier en de terugkeer van de gemeentelijke sleutel van Prins Zajim worden digitaal uitgezonden via de Facebookpagina en het YouTube-kanaal. De sleutel wordt op een veilige manier geretourneerd.

een telefoontje
Om Ossendrecht een extra leuke touch te geven, wordt aan alle dorpsbewoners gevraagd om de gevel van hun woning feestelijk te versieren!

Wilt u uw huiscarnaval met ons delen? Dan zien we graag jouw Facebookfoto of -video. Gebruik hiervoor de hashtag #carnavalostrecht.

More from Madison Garrett

Oddworld: Soulstorm draait op PS5 met 1440p en 60 frames per seconde

Over iets minder dan twee weken zal Oddworld: Soulstorm – een remake...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *