Nieuwe Xbox Game Pass-games hebben een terugslag gekregen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben niet één game toegevoegd, niet twee, niet drie, maar vier nieuwe games, en sommige abonnees werden niet beïnvloed door de toevoegingen, of dit is in ieder geval een groot aantal negatieve reacties op de aankondiging van de tweet stelt vier nieuwe spellen voor. Game Pass, Game Pass Ultimate, Xbox Series X, Xbox One, pc- en cloudgame-gebruikers kunnen nu plezier beleven Monster Hunter WorldEn de ValkenierEn de SpookverhaalEn en Winterproject.

Van deze vier games is zonder twijfel de meest populaire add-on Monster Hunter World, Maar is alleen toegevoegd aan de cloudversie van het abonnement. tegelijkertijd, Winterproject Het is een gloednieuw spel, maar geen titel, AAA-editie. Hetzelfde geldt voor de andere twee games, Quality, maar niet voor de verkopers. Dit is de wortel van het probleem.

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben recentelijk niet veel leveranciers van abonnementen toegevoegd. Dat betekent niet dat ze slechte gameplay toevoegen, maar deze opstelling maakt het nauwelijks spannend. Als gevolg hiervan wordt het bekritiseerd.

Wat de frustratie nog groter maakt, is het ontbreken van updates voor eerder aangekondigde en langverwachte games, zoals Ring beats. En dit alles begint zich op te stapelen in een toename van het soort reacties hieronder.

Speel games met slechte goudniveaus

vorige

Minder onafhankelijke spellen

vorige

geen spijt

vorige

Moeilijk voor pc-abonnees

vorige

READ  Take-Two CEO verdedigt hogere prijzen voor games voor next-gen consoles - Gaming - Nieuws
Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *