LibreOffice Office 7.1-download beschikbaar, wat is er nieuw?

LibreOffice is een van de beste alternatieven voor de Microsoft Office-suite. Het wordt gratis aangeboden aan het grote publiek en wordt regelmatig bijgewerkt.

deze week LibreOffice Versie 7.1.3 Deze release bevat veel verbeteringen en nieuwe functies. De eerste grote verandering was zijn naam. Het heet nu LibreOffice Sociale interacties. Kijkend naar de Enterprise-editie, is het doel om duidelijk te maken dat onderhoud alleen door vrijwilligers wordt gedaan. Uw steun is betaald en professioneel.

In dit geval legt Document Foundation uit waarom veel bedrijven niet werken met de manier waarop de “openbare” versie wordt gedownload en gebruikt. In een artikel op zijn blog legt hij uit

“Ondanks deze aanbeveling kiezen steeds meer bedrijven de versie die hun vrijwilligers ondersteunen in plaats van de versie die het beste bij hun behoeften past. Dit is een kwestie van duurzaamheid omdat het de projectontwikkeling vertraagt.”

LibreOffice Office 7.1, wat is er nieuw?

Dankzij de nieuwe voorbeelden van dialoogvensters, is het gemakkelijk om het uiterlijk van de menubalken te kiezen. Er is een nieuw dialoogvenster om extensies te installeren. Vindt en voegt snel en gemakkelijk add-ons toe.

Ondertussen bieden we ondersteuning voor verbeteringen in het asymmetrische afdrukvoorbeeld en het papierformaat, zodat het past bij het afgedrukte document. Prestaties verbeteren met DOCX / XLSX / PPTX-bestanden, en nieuwe functies zijn van invloed op Writer, Calc, Impress en Draw.

LibreOffice 7.1 is beschikbaar voor veel omgevingen, waaronder Windows, Linux en macOS.

READ  HSSC Lab Attendant-acceptatiekaart 2020 vrijgegeven, hier is de directe link om te downloaden
Written By
More from Eda Greene

De nieuwe echt draadloze oordopjes van Razer hebben ruisonderdrukking en lage latentie voor mobiele games

Razer bracht zijn eerste set echte draadloze oordopjes uit in 2019, met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *