CEED-resultaat 2023 Controleer hoe u de scorekaart kunt downloaden

Het Indian Institute of Technology (IIT), Bombay heeft vandaag, 7 maart, het Joint Entrance Examination for Design (CEED) 2023 vrijgegeven en de resultaten zijn nu online beschikbaar op ceed.iitb.ac.in. Om toegang te krijgen tot het resultaat, moeten kandidaten inloggen met het e-mailadres en wachtwoord dat is geregistreerd op het kandidatenportaal.

Het examen is uitgevoerd door IIT Bombay voor studenten die toelating willen tot Master of Design (MDes) en Doctor of Design (DDes) – PhD-cursussen aangeboden door deelnemende instituten. De CEED 2023 Scorecard van 11 maart 2023 is te downloaden via de Candidate Portal. Het is een jaar geldig vanaf de datum waarop het resultaat bekend is gemaakt”, luidt de informatie op de officiële website. Het is belangrijk op te merken dat de CEED 2023 Scorecard niet kan worden gebruikt als bewijs van geboortedatum, categorie of invaliditeitsstatus.

CEED 2023: stappen om resultaat te downloaden

Stap 1: Ga naar de officiële website van CEED op ceed.iitb.ac.in

Stap 2: Zoek en klik op de resultaatlink wanneer deze beschikbaar is op de startpagina.

Stap 3: Wanneer het nieuwe venster wordt geopend, voert u uw e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde ruimte in.

Stap 4: Het resultaat van CEED 2023 verschijnt op het scherm.

Stap 5: Controleer, bewaar en download het resultaat.

IIT Bombay heeft op 22 januari het CEED 2023-examen afgenomen. Het instituut heeft op 30 januari de definitieve antwoordsleutel en het vragenformulier vrijgegeven. De conceptsleutel is op 24 januari vrijgegeven.

Kwalificatie voor de test is geen garantie voor toelating tot een programma. Om voor toelating in aanmerking te komen, moeten kandidaten toelating aanvragen en aan andere vereisten voldoen, zoals examens en/of interviews met de respectieve instituten. Verder wordt de bekendmaking van toelating tot de Postgraduate (PG) Courses Design door deze respectievelijke instituten separaat bekend gemaakt. IIT Bombay heeft ook de Joint Entrance Examination for Design (CEED) en Joint Entrance Examination for Undergraduates for Design Session (UCEED) 2024 herzien.

Lees hier al het laatste onderwijsnieuws

Bureau voor Onderwijs en BanenEen team van verslaggevers, schrijvers en redacteuren brengt u nieuws, analyses en informatie… Lees meer

Eerste druk: 07 maart 2023, om 8:30 uur IST

Laatst bijgewerkt: 07 maart 2023, 08:52 IST

READ  3 manieren om uw Covid-paspoort te downloaden na de nieuwe beperkingen van Andalusië
Written By
More from Eda Greene
Download het aprilnummer van What Motorhome Today – Motorhome News – Motorhomes & Campervans
da829991-e009-465c-8000-3f67ab2c8823 De nieuwste versie als What Motorhome Magazine – april 2021 –...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *