Chargers rally, weglopen met een 19-16 overuren overwinning op de Broncos

INglewood, CA – De zijlijn van de Los Angeles Chargers barstte in gejuich uit na twee speciale toneelstukken die werden gepresenteerd door een team van speciale teams met een rijke geschiedenis.

Met 4:58 te gaan in overwerk, kreeg Bolts een gedempte trap terug op de 28-yard lijn bij de Denver Broncos. Dan, vier spelen later, kicker Dustin Hopkins Spelen door een rechter hamstringblessure. Een velddoelpunt van 39 yard laten vallen om de Chargers een 19-16 overwinning te bezorgen in het SoFi Stadium.

Met de overwinning verbeterde Bolts naar 4-2 – waardoor ze in het heetst van de strijd met West-Azië kwamen, terwijl ze ook bewijzen dat ze hun mannetje kunnen staan.

Afgelopen zondag kregen de Chargers een overwinning van de Cleveland Browns als kicker Kid York Hij miste een potentieel velddoelpunt op 54 yards.

Op Monday Night Football liet de Charger er geen twijfel over bestaan ​​dat ze konden winnen op hun voorwaarden.

Los Angeles-opladers

QB-uitsplitsing: Justin Herbert En de bliksemaanval had moeite om ritme te vinden tegen een snelle, fysieke verdediging. Herbert voltooide 37 van 57 passen voor 238 yards met een onderschepping.

Door regulering, Herbert gemiddeld 2,2 air yards bij voltooiing, onder zijn vorige carrière dieptepunt van 2,7.

achterhoek Pat Sertin II Elimineer effectief de brede doelontvanger; Mike Williamsdie twee schoten voor 17 yards beëindigde – met inbegrip van een 9 yard ontvangst in overwerk om een ​​spel-winnend gebiedsdoel op te zetten.

Herbert’s enige touchdown-voorsprong kwam in het eerste kwartaal, toen hij zeven wedstrijden samenstelde, een 84-yard run die resulteerde in Austin Eckler Rush 6 yards voor een score van het zetten van bouten aan boord, 10-7.

In het vierde kwart, op de eerste en de tiende van zijn 17-yardlijn, werd de toegewezen pass van Herbert onderschept. Gerard Everett – Zijn tweede interceptie van het seizoen toen hij mikte op zijn nieuwe tight end.

Herbert, die al twee keer is ontslagen, speelt nog steeds door zijn gebroken ribkraakbeen, waarvan hij eerder deze week zei: “Ik denk dat hij beter wordt. Ik denk dat tijd waarschijnlijk de beste hulp is.”

READ  De gevaarlijke hypocrisie van blanke liberalen over ras

zorgwekkende trend: achterhoek JC Jackson Niet spelen op het recordniveau na ondertekening van een vijfjarig contract van $ 82,5 miljoen in free agency.

Alleen Jackson had kunnen zien, met een duidelijke missie, dat het een rechtbankbeëindiging is Greg Dolcic Hij sprintte om een ​​39-yard touchdown te ontvangen in het eerste kwartaal om de Broncos een 10-0 voorsprong te geven. Jackson, een vijfdejaars professional, speelde vier seizoenen in New England en leidde de NFL sinds 2018 in onderscheppingen (25).

Jackson wacht op zijn eerste keuze als Charger, en het is onduidelijk waarom hij het seizoen zo traag begon, of het nu gaat om het leren van een nieuw plan of het terugkeren van een enkeloperatie eind augustus.

Koop op breakout-prestaties: Na het grootste deel van het seizoen 2021 aan de zijlijn te hebben gestaan ​​na een enkeloperatie, gebruik dan een trimmer Khalil Mac Hij bewijst in zijn negende NFL-seizoen dat hij nog genoeg in de tank heeft.

Mac gaf maandagavond toe dat het niet leuk is om achter de Broncos-middenvelder aan te jagen Russell WilsonHij bleef Wilson echter onderdrukken, ontsloeg hem een ​​keer en sloeg ook nog een pass.

Mac staat tweede in de NFL, gelijk met zes andere spelers, met zes zakken. Charger ontsloeg Wilson vier keer. – Lindsey Terry

Statistieken die niet worden geschat om erachter te komen: Herbert gooide maandag nul touchdowns in 57 passes. Het is de tweede keer dit seizoen dat een speler minimaal 57 passes heeft gegooid zonder touchdown (Keller Murray).

Volgende wedstrijd: Tegenover de Seahawks (16:25 uur ET, zondag)


Denver Broncos

Een van de belangrijkste taken van de coach van Denver Broncos-coach Nathaniel Hackett toen hij het overnam, was het verbeteren van de slechte prestaties van de West-Aziatische Broncos, vooral op de weg in de divisie.

De Broncos struikelden maandagavond 2-11 in SoFi Stadium in hun afgelopen 13 wedstrijden die teruggaan tot het begin van het seizoen 2020, 0-7 op de weg met een Las Vegas-verlies al op het schema van dit seizoen. Dus voeg er nog een toe aan de groeiende stapel terwijl je hun aanval in de tweede helft – opnieuw – en daarna afsloeg Montréal Washington Hij blokkeerde een schop in de 28-yardlijn van de Broncos met 4 minuten en 46 seconden om in overwerk te spelen om een ​​19-16 overwerkverlies voor de Los Angeles Chargers te helpen opzetten.

READ  Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern stelt verkiezing uit na terugkeer coronavirus

Alles had een bekende episode voor de Broncos, die in het eerste kwart met 10-0 ging voordat hij zijn nog steeds worstelende aanval van één nacht ontketende. Het team dat alle vijf punten scoorde in het derde kwartaal van dit seizoen – twee van degenen die eerder dit jaar veilig waren door de verdediging – werden opnieuw gediskwalificeerd als derde omdat de Broncos slechts 19 meter van de aanval verwijderd waren.

De Charger duwde eenvoudigweg terug tegen de verwoestende aanvalslinie van de Bronco voor een groot deel van de tweede helft – linker tackle Garrett Bullseye Hij zal de rest van het seizoen missen nadat hij zijn rechterkuitbeen brak bij een verlies tegen de Indianapolis Colts – om zijn Russell Wilson uit de hand.

De verdediging van Denver raakte het genoeg om overuren te maken, maar al het werk dat de Broncos zeiden te hebben gedaan in de aanval in de 11 dagen tussen hun verlies op donderdagavond tegen de Colts en hun verlies op maandag tegen de Chargers kwam absoluut niet opdagen.

zorgwekkende trend: oplopende hoek Damari Matisse Hij kreeg een voorproefje van hoe de rest van het seizoen er voor hem uit zou kunnen zien. Matisse, die aan het einde van het seizoen in de selectie zit met een knieblessure Ronald Darbywas het doelwit van de Chargers quarterback Justin Herbert In de eerste melee-wedstrijd van de game – Mattis werd geroepen om interferentie door te geven – stopte de Charger niet.

Mattis had drie strafschoppen die alleen al in de eerste helft in een pass gingen en 81 yards raakten, waarvan vier in het spel. Telkens als Herbert een minimum aan spanning ondervond, stuurde hij de bal naar Mattis. De rookie kan er maar beter aan wennen en reageren, want op het moment dat toekomstige Broncos-tegenstanders kijken naar wat de Charger maandagavond deed, zullen ze geloven dat ze het ook kunnen laten werken.

Mattis toonde enige flexibiliteit toen hij de vierde passes brak om het vierde kwart te openen, maar het spel was een andere indicatie dat het de komende weken geen comfortabele rit voor hem zou worden.

Het grootste gat in het spelplan: Hackett heeft veel tijd besteed aan het praten over hoe belangrijk de running game is en zal zijn voor de aanval van het team.

READ  Waarom zat Ben Simmons niet op de bank voor Game 4 tegen Boston?

En dan, terwijl het team worstelt met de leercurve, als ze de bal hebben, is het rennen op zijn best een sieraad. Toegegeven, blessure aan het einde van het seizoen Jafonte Williams Het verlies van de Raiders zou van invloed zijn op het plan van de Broncos, maar ze lieten de bal in de eerste helft slechts zeven keer rennen tegen de Charger, en een daarvan was Wilson’s scramble.

Dit leidde soms tot korte bezittingen waarin de Broncos iets meer dan een minuut in slechte timing gebruiken voor hun drie en breakers voordat ze hun verdediging terug het veld in stuurden. En de worsteling van het team in de eerste touchdown – alleen al in de eerste helft stond Denver tegenover de tweede, 18e, tweede, 12e, tweede en negende – dreef de Broncos verder weg van de running game die ze nodig hadden om groter te zijn. onderdeel van wat ze doen.

Het enige wat je hoeft te zien is derde en één, in de eerste overwerkbezit was Wilson in het geweer toen hij een min gooide onder zware druk van de stroom van laadpassen zonder reden om te vertragen.

QB-uitsplitsing: Wilson sloeg maandagavond zijn eerste 10 paspogingen en zag er over het algemeen comfortabeler uit. Maar zonder te profiteren van veel van de opwinding van de Broncos-aanval en te midden van een constante onderbreking met een brede ontvanger Jerry Goody Wilson, die een vaste klant lijkt te zijn, voltooide slechts drie van zijn volgende 11 passes.

Voltooi passes naar negen verschillende ontvangers, inclusief de eerste touchdown voor een strak einde bullish Greg Dolcic. Problemen vanaf het begin verstoorden echter het tempo van de zaken, en hoewel Wilson het in de eerste helft van maandag beter deed, is er nog veel werk aan de winkel. – Jeff Legold

Statistieken die niet worden geschat om erachter te komen: Wilson begon de wedstrijd met het voltooien van zijn eerste negen pogingen voor negen verschillende passcatchers. Volgens Elias is geen enkele QB-speler uit 1978 begonnen aan een 9-tegen-9-game met negen verschillende spelers.

Volgende wedstrijd: Tegenover de Jets (16:05 uur ET, zondag)

More from Madison Garrett
Het cybersecurity-spel heeft als doel tegen 2025 25.000 professionals op te leiden
De National Online Scholarship Foundation (NCSF) wil de talentkloof op het gebied...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *