Chef-kok Robert Irvine tekent nieuwe Food Network-deal, plant ‘Restaurant: Impossible’ Spinoff

Chef-kok Robert Irvine tekent nieuwe Food Network-deal, plant ‘Restaurant: Impossible’ Spinoff

Robert Irvine zal een aantal nieuwe ingrediënten toevoegen aan Food Network als onderdeel van een nieuwe tweejarige overeenkomst met de Discovery-kabeluitgang.

Irvine zal nieuwe afleveringen van zijn serie leiden Restaurant: onmogelijk en ontwikkelen videosegmenten in midden- en korte vorm voor zowel lineaire als digitale locaties, inclusief de Food Network-app Kitchen. Hij zal ook werken om worstelende restauranteigenaren te helpen in een nieuwe spin-offserie, Restaurant Impossible: Back in Business, die gepland staat om op 30 juli om 21.00 uur te debuteren. oostelijk.

“Ik ben meer dan dankbaar dat ik Food Network al zoveel jaren als mijn professionele thuis heb gehad – en ik ben zeer verheugd dat onze samenwerking in de nabije toekomst zal voortduren”, zei Irvine in een voorbereide verklaring. “De grootste dank dank ik echter voor onze fans, wiens enthousiasme en steun het allemaal mogelijk maken. We hebben veel werk te doen, met meer restaurants dan ooit een helpende hand nodig hebben. Laten we nu aan het werk gaan! “

In de nieuwe serie helpt Irvine restaurants die eerder deel uitmaakten van de vlaggenschipreeks die getroffen zijn door de huidige pandemie. De serie zal worden vergezeld door een “after show” met Robert en andere serie vaste klanten die vragen van fans over elke aflevering beantwoorden. Food Network zegt het meest recente seizoen van Restaurant: onmogelijk heeft zijn kijkcijfers verbeterd bij volwassen kijkers tussen 25 en 54.

“Robert Irvine’s onvermoeibare inzet om restauranteigenaren in nood te helpen, samen met zijn passie en ondersteuning voor servicemedewerkers en eerstehulpverleners hebben Robert in de loop der jaren tot een favoriet van fans gemaakt”, aldus Courtney White, president van Food Network, in een verklaring. ‘Ik kan niet blijer zijn als Robert in de Food Network-familie blijft, omdat hij kijkers blijft boeien met de Restaurant: onmogelijk franchise, samen met het opleveren van toekomstige projecten die zeker zullen helpen en inspireren. ”

READ  De volgende patch voor Wasteland 3 zal meer moeilijkheidsgraden toevoegen, inclusief permadeath

Restaurant: onmogelijk is in zijn 17e seizoen. Irvine heeft gehost of verscheen in Food Network-programma’s, waaronder Diner: onmogelijk, Slechtste koks in Amerika, Volgende Iron Chef, Restaurant Express, Gehakt: onmogelijk, Guy’s Grocery Games: onmogelijk, en Welkom bij een held, onder andere. Hij is ook de auteur van vier kookboeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *