R Balki over nepotisme: zoek een betere acteur dan Alia Bhatt of Ranbir Kapoor en we zullen ruzie maken

R Balki over nepotisme: zoek een betere acteur dan Alia Bhatt of Ranbir Kapoor en we zullen ruzie maken

Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, R BalkiVarinder Chawla

In de nasleep van de dood van Sushant Singh Rajput hadden veel mensen hun wapens op sterrenkinderen getraind en het nepotismedebat, dat Kangana Ranaut was begonnen, heeft opnieuw op sociale media geleid. Van het beschuldigen van sterrenkinderen van het wegnemen van kansen van behoeftigen tot het oproepen tot een boycot van hun films, netizens hadden een enorme golf van sociale media gekend.

Terwijl veel mensen ook hadden gesproken ter ondersteuning van sterrenkinderen en hun respectievelijke strijd in de industrie, heeft filmmaker R Balki nu iedereen uitgedaagd om hem betere acteurs te vinden dan Alia Bhatt en Ranbir Kapoor om het zogenaamde nepotismedebat voort te zetten.

Over het bestaan ​​van nepotisme vertelde R Balki aan Hindustan Times: ‘Het valt niet te ontkennen dat dit overal gebeurt. Denk aan de Mahindras, Ambanis, Bajajs … Hun vader heeft de bedrijven aan hen doorgegeven. denk je dat Mukesh Ambani dit bedrijf niet mag runnen, iemand anders wel? ‘ In elke laag van de samenleving gebeurt het, zelfs een chauffeur of een groenteverkoper geeft bedrijven door aan hun kinderen. Het is dus een dwaas argument. Onthoud dat we in een vrije samenleving leven. “

Hij voegde eraan toe: “De vraag is of ze (sterrenkinderen) een oneerlijk of groter voordeel hebben? Ja, er zijn voor- en nadelen. Maar ik zou een simpele vraag willen stellen: zoek een betere acteur dan Alia (Bhatt) of Ranbir (Kapoor), en we zullen ruzie maken. Het is oneerlijk tegenover deze weinige mensen die waarschijnlijk enkele van de beste acteurs zijn. “

READ  Koumajou Remilia II: Stranger's Requiem verschijnt op 14 december

Talent krijgt de kans

Diwali Bash van Amitabh Bachchan

Akshara Hasan, R Balki en Gauri ShindeVarinder Chawla

Uitgaande van het feit dat talent uiteindelijk tot zijn recht komt, sprak Balki ook zijn teleurstelling uit over mensen die Alia Bhatt hebben getarget omdat ze de dochter is van filmmaker Mahesh Bhatt en haar onberispelijke acteervaardigheden hebben verwaarloosd.

‘Begrijp dat het publiek niet van acteurs zonder talent houdt. Soms willen ze ook sterrenkinderen op het scherm zien. Dat is pas de eerste kans die je krijgt, en dan moet je alleen overleven. Ik ben het ermee eens dat het veel moeilijker is voor een buitenstaander om een ​​vermelding in films te maken, maar talent krijgt de kans ‘, zei hij.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *