Verbod op vluchten van 6 steden naar Kolkata verlengd tot 31 juli

Geen vluchten naar Kolkata vanuit 6 steden, waaronder Delhi, Mumbai van 6-19 juli

Coronavirus: De vliegbeperkingen van zes steden naar de luchthaven van Kolkata zijn verlengd

New Delhi:

Het verbod op het aankomen van vluchten vanuit zes steden op de luchthaven van Kolkata is verlengd tot 31 juli. De luchthaven tweette dat het verbod is verlengd op verzoek van de deelstaatregering om het verkeer vanuit steden met veel coronavirusgevallen te beperken.

“De beperking voor aankomende vluchten naar #KolkataAirport vanuit zes steden, namelijk Delhi, Mumbai, Pune, Chennai, Nagpur en Ahmedabad, is verlengd tot 31 juli”, twitterde de luchthaven van Kolkata.

“De tijdelijke beperking voor aankomende vluchten naar #KolkataAirport vanuit zes steden, te weten Delhi, Mumbai, Pune, Chennai, Nagpur en Ahmedabad, is op verzoek van de staat govt. Om het verkeer vanuit steden met een hoge prevalentie in #coronavirusgevallen te beperken om de verspreiding te beperken van # COVID19 ‘, twitterde de luchthaven.

De regering van West-Bengalen heeft dinsdag de totale afsluiting van insluitingszones verlengd tot 19 juli. Deze zones bevinden zich in en rond Kolkata, naast Jalpaiguri, Malda, Cooch Behar, Raiganj en Siliguri.

Het COVID-19-totaal van West-Bengalen bereikte vrijdag 38.011 nadat het een recordpiek van één dag van 1.894 gevallen meldde, terwijl het aantal doden steeg tot 1.049 met 26 meer doden, aldus een bulletin van de gezondheidsafdeling, aldus persbureau PTI.

READ  Waarom Microsoft Bethesda-games weghoudt van Sony | Kolom

Sinds donderdagavond zijn 838 mensen hersteld, aldus het bulletin, eraan toevoegend dat 13.240 monsters in deze periode zijn getest.

Het aantal coronavirusgevallen in India overschreed de 10 lakh-grens en registreerde 34.956 nieuwe infecties en 687 sterfgevallen in de grootste eendaagse sprong, blijkt uit overheidsgegevens. De overheidsgegevens schatten het totale aantal geregistreerde gevallen sinds de uitbraak in het land op 1.003.832 met 25.602 doden. Meer dan 6,35 lakh-mensen of 63,34 procent van de patiënten zijn hersteld.

Nu de zaken toenemen, worden in verschillende delen van het land opnieuw blokkades opgelegd na de versoepeling van de versoepelingen in de afgelopen weken, aangezien ambtenaren hoopten dat de uitbraak onder controle was.

Maharashtra blijft het grootste aantal gevallen melden, gevolgd door Tamil Nadu, Delhi, Karnataka, Gujarat, Uttar Pradesh en Telangana. India is het derde land dat meer dan een miljoen gevallen van coronavirus heeft geregistreerd, achter alleen de Verenigde Staten en Brazilië.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *