China veroorzaakte grote schade aan de VS, de wereld

Trump zei dat het land het goed deed totdat het werd getroffen door een virus dat uit China kwam. (Het dossier)

Washington:

De Amerikaanse president Donald Trump haalde uit naar China vanwege zijn aanpak van de uitbraak van het coronavirus en zei maandag dat Peking grote schade heeft aangericht aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

‘China heeft de Verenigde Staten en de rest van de wereld grote schade berokkend!’ Trump tweette. Zijn opmerkingen komen omdat de coronavirus-caseload in de VS de grens van 2,93 miljoen heeft overschreden.

De VS is het zwaarst getroffen land van het coronavirus met meer dan 1,32 lakh dodelijke slachtoffers als gevolg van de infectie.

Terwijl Trump op de 244e Onafhankelijkheidsdag van Amerika de tweede “Salute to America” ​​toesprak, zei hij dat het land het geweldig deed totdat het werd getroffen door een virus dat uit China kwam.

“De kracht van de tarieven die worden opgelegd aan buitenlandse landen die decennialang van de Verenigde Staten hebben geprofiteerd, hebben ons in staat gesteld geweldige handelsovereenkomsten te sluiten waar die er niet waren. Tientallen miljarden dollars worden nu door dezelfde landen aan de Amerikaanse schatkist betaald, maar toen hebben we werd geraakt door het virus dat uit China kwam, ‘zei Trump.

Sinds het begin van de COVID-19-pandemie staan ​​zowel de VS als China op gespannen voet en zijn de spanningen tussen beide toegenomen.

In mei had China een gedetailleerd document uitgebracht waarin werd gereageerd op 24 beschuldigingen van de VS over verschillende kwesties met betrekking tot het nieuwe coronavirus.

(Behalve de kop, dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt gepubliceerd vanuit een syndicated feed.)

READ  Amerikaanse man bezoekt COVID-partij om te zien of het virus echt is; sterft later
Written By
More from Max Mcgee
Steam Next Fest Show: deze indiegame is Terraria x Diablo
Steam Next Fest staat voor de deur, met een enorme stapel gratis...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *