UP-ziekenhuisvergunning opgeschort na verkoop van nep-COVID-19-negatieve rapporten voor Rs 2.500

UP hospital offering fake COVID-19 negative reports for Rs 2,500 sealed

Aangezien de gevallen van coronavirus elke dag in een recordtempo toenemen, hopen en bidden mensen dat ze het virus niet oplopen. Maar sommige mensen nemen hun toevlucht tot onethische middelen om een ​​COVID-19 negatief rapport te krijgen door ziekenhuizen om te kopen. Een schokkend incident van UP is aan het licht gekomen, waarbij een verpleeghuis in Meerut werd betrapt op smeergeld wegens het geven van een nep-coronavirus negatief rapport.

Een video met het incident van omkoping door een ziekenhuisfunctionaris is viraal gegaan. De vergunning van het privéziekenhuis is inmiddels opgeschort en ook de ambtenaar die de omkoping heeft geaccepteerd, is geïdentificeerd.

“Er is een onderzoek ingesteld naar de kwestie. Uit de video is naar voren gekomen dat de manager van het ziekenhuis mensen een nep-COVID-19 negatief rapport belooft in ruil voor geld. Een zaak tegen hem is aangespannen onder sectie 420 (fraude) van IPC, ‘zei Raj Kumar, de medisch directeur.

Coronavirus

Hoffelijkheid: Reuters

De medische officier heeft ook een sonde besteld om verantwoordelijke functionarissen in het districtsziekenhuis te achterhalen die het privéziekenhuis mogelijk hebben geholpen met de neprapporten.

Nep COVID-19-rapport voor Rs 2.500

De virale video laat een groep mensen zien die het personeel van een privéziekenhuis vragen om valse COVID-19-testrapporten uit te brengen. De mensen worden gehoord die om een ​​negatief coronavirusresultaat vragen en vervolgens bieden ze Rs 2.000 contant aan de ziekenhuismanager aan. Ze bieden zelfs Rs 500 nadat de negatieve testrapporten zijn aangekomen.

Na de virale video van het incident zei Anil Dhingra, districtsmagistraat, Meerut, dat het verpleeghuis is afgesloten en de vergunning is opgeschort.

Je kunt de onderstaande video bekijken:

READ  Halo: Master Chief. Microtransactieplannen van de groep verlaten
Written By
More from Aubrey Mason
Xbox Insider lekken onaangekondigd en “Dark” Xbox Series X Exclusive
Een prominente Xbox-insider heeft exclusief de onaangekondigde Xbox Series X en Xbox...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *