China’s geheimhouding, misleiding laat COVID-19 zich over de hele wereld verspreiden, zegt Donald Trump

China’s geheimhouding, misleiding laat COVID-19 zich over de hele wereld verspreiden, zegt Donald Trump

De Amerikaanse president Donald Trump sprak de tweede ‘Salute to America’-bijeenkomst toe.

Washington DC:

De Amerikaanse president Donald Trump lanceerde opnieuw een vernietigende aanval op China en sprak de tweede ‘Salute to America’-bijeenkomst toe op de 244e Onafhankelijkheidsdag van het land, en zei dat het land het geweldig deed totdat het werd geraakt door een virus dat uit China kwam.

“De kracht van de tarieven die worden opgelegd aan buitenlandse landen die decennialang van de Verenigde Staten hebben geprofiteerd, hebben ons in staat gesteld geweldige handelsovereenkomsten te sluiten waar die er niet waren. Tientallen miljarden dollars worden nu door dezelfde landen aan de Amerikaanse schatkist betaald, maar toen hebben we werd geraakt door het virus dat uit China kwam, ‘zei Donald Trump.

Hij zei verder: “We produceren toga’s, maskers en chirurgische apparatuur … Het werd bijna uitsluitend gemaakt in het buitenland, met name in China, waar ironisch genoeg dit virus en anderen vandaan kwamen.”

“Door de geheimhouding, de misleidingen en de doofpotten van China kon het zich over de hele wereld verspreiden en moet China volledig verantwoordelijk worden gehouden”, zei Donald Trump.

Sprekend over de coronavirusvaccins zei Donald Trump: “We doen het ongelooflijk goed en testen vaccins, behandelingen en therapeutica. Ik wil onze dank betuigen aan wetenschappers en onderzoekers in het hele land en de wereld die voorop lopen in onze historische inspanning om snel levensreddende behandelingen te ontwikkelen en af ​​te leveren en uiteindelijk een vaccin. We ontketenen de wetenschappelijke genialiteit van onze natie en we zullen waarschijnlijk lang voor het einde van het jaar een therapeutische en vaccinoplossing hebben. “

READ  Port Adelaide is van plan om Shaun Burgoyne's feest van 400 . te verwennen

Hij zei dat het land tot nu toe bijna 40 miljoen mensen heeft getest en daarom laat het land “resultaten zien die geen enkel ander land laat zien omdat geen enkel ander land test zoals wij … we hebben de beste testfaciliteiten.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *