Chip’s Challenge is nu volledig gratis op Steam

Als je in de jaren 90 toegang had tot een pc, speelde je waarschijnlijk Chip’s Challenge. Het puzzelspel was opgenomen in een aantal Microsoft Entertainment Pack-bundels die vaak werden meegeleverd met vroege versies van Windows, en wordt zo gebrand in de collectieve herinneringen van een hele generatie gamers. Nu kun je het vuur van nostalgie aanwakkeren op Steam, waar Chip’s Challenge nu helemaal gratis is.

U kunt naar Stoom en download nu Chip’s Challenge. Dit is het volledige originele spel van ontwerper Chuck Sommerville, met 144 puzzels om te voltooien. Dit is de poort die in 2015 werd gelanceerd naast Chip’s Challenge 2 (nog een set van 200 niveaus beschikbaar voor $ 4,99 / £ 3,99 / € 3,99), licht bijgewerkt om op moderne machines te draaien.

Chip’s Challenge werd oorspronkelijk gelanceerd in 1989 voor de lancering van de Atari Lynx, maar het is de latere Windows-release waarin Chip’s Challenge in de meeste van onze collectieve herinneringen is gebrand.

Of je nu nostalgie hebt of er voor het eerst in springt, maak wat tijd vrij voor een van de meest alomtegenwoordige oude spellen op pc.

Als je op zoek bent naar meer gratis pc-games, weet u precies waar u moet klikken.

READ  Beste gratis pc-games in Epic Games Store
Written By
More from Max Mcgee

Kan mobiel gamen met 5G gaming-hardware vervangen? We zijn niet zeker

Mobiel gamen heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, met een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *