Oeps! Nintendo lijkt per ongeluk Kirby Fighters 2 te hebben onthuld

Kirby Fighters Deluxe (2014)

Dit is iets dat we niet snel verwachtten … een nieuwe Kirby-game! En de vermelding ervoor is live, dus alles wat we nu nodig hebben is een officiële aankondiging van Nintendo.

Zoals opgemerkt door meerdere Twitter-gebruikers, het lijkt erop dat Nintendo per ongeluk heeft onthuld Kirby Fighters 2 – exclusief voor de Switch – voor op schema. Het staat vermeld als een downloadbare titel op het Speel de Nintendo-website en kost $ 19,99 USD.

Met een naam als deze is het duidelijk een vervolg op de 3DS-titel van de gevechtsactie uit 2014, Kirby Fighters Deluxe. Hier is de beschrijving van Nintendo:

Kies uit een cast van Kirby’s meest iconische kopieervaardigheden, inclusief de gloednieuwe Wrestler-vaardigheid, en vecht het uit als de laatste Kirby die nog overeind staat. Bekende vrienden en vijanden zoals Bandana Waddle Dee en King Dedede verschijnen ook als speelbare personages in de Kirby Fighters 2-game, exclusief beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem.

Wat vind je van deze aanbieding? Zou je geïnteresseerd zijn in het spelen van een Kirby Fighters-vervolg? Heb je de deluxe versie gespeeld? Vertel het ons hieronder.

[source twitter.com, via gonintendo.com]

READ  De Nintendo OLED Switch komt mogelijk in september
Written By
More from Lesley Curry

Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak, wordt geconfronteerd met een rechtszaak in verband met inbreuk op het auteursrecht op de School of Branded Technology

afbeelding: Hannes Majerstadt (Getty-afbeeldingen) Mede-oprichter van Apple, Steve Wozniak, wordt geconfronteerd met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *