Chrissy Teigen blokkeert 1 miljoen mensen op Twitter

Chrissy Teigen blokkeert 1 miljoen mensen op Twitter

Chrissy Teigen vecht terug tegen trollen.

Het model, 34, heeft aangekondigd dat ze is geblokkeerd meer dan een miljoen mensen op Twitter nadat haar account ‘overspoeld werd door zieke psychopaten’ die haar er valselijk van beschuldigd hebben verbonden te zijn met de in ongenade gevallen financier Jeffrey Epstein.

‘Ik heb meer dan een miljoen mensen geketend, EEN MILJOEN mensen vandaag en ik word nog steeds overspoeld met zieke psychopaten. Dus bespaar me alsjeblieft de “negeer ze gewoon, het zijn maar trollen.

“Hoe dan ook, ik zal mijn best doen om ze niet meer te vermaken”, vervolgde ze. ‘Ze hebben hier absoluut voor geleefd en hebben ALLEEN mij op het oog.’

De moeder van twee kinderen bedankte de supporters en koos journalist Yashar Ali.

“Bedankt aan IEDEREEN voor het helpen van mij, in en uit de dm’s”, schreef ze. “Mensen die ik nog nooit heb ontmoet, waren zo vriendelijk en enorm bedankt aan @yashar in het bijzonder. Yashar heeft me de hele dag non-stop geholpen. En stuurt me grappige foto’s. En laat me luchten en huilen. En geeft me zijn therapeuten. Ik hou van je man.”

Op dinsdag sloeg Teigen met trollen die beweerden dat ze deel uitmaakte van de cirkel van de veroordeelde pedofiel en reisde met zijn vloot privéjets, die de bijnaam ‘Lolita Express’ kregen. De naam van Teigen is nooit gekoppeld aan die vluchten en ze zou destijds minderjarig zijn geweest.

Toen volgers erop wezen dat Teigen 60.000 eerdere tweets had verwijderd, explodeerde ze.

“Ik heb eigenlijk 60.000 tweets verwijderd omdat ik niet meer tegen je idioten kan STAAN en ik maak me zorgen om mijn familie. Ik vond me praten over peuters en tiara’s in 2013 en dacht dat je een soort van f-king-agent bent. “

READ  Blizzard onthult Warcraft Arclight Rumble, een nieuwe mobiele game van Warcraft

Maar de kookboekauteur ‘Cravings’ liet doorschemeren dat ze moe wordt van de strijd tegen de verachtelijke geruchten.

“Als Twitter hier niets aan doet * eigenlijk enge * intimidatie, moet ik gaan,” zij schreef.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *