CISF Admit Card 2023: CISF Admit Card 2023 voor ASI Steno-, Constable- en Driver-examens is vrijgegeven op cisfrectt.cisf.gov.in; Download hier

CISF Admit Card 2023: CISF Admit Card 2023 voor ASI Steno-, Constable- en Driver-examens is vrijgegeven op cisfrectt.cisf.gov.in;  Download hier
CISF-toelatingskaart 2023: De Central Industrial Security Force (CISF) heeft voor verschillende posten toegangskaarten uitgegeven. Deze berichten omvatten Assi/Steno, Agent/dealerEn een politieagent (chauffeur en DCPO). Als u zich voor een van deze berichten heeft aangemeld, kunt u uw toegangskaart downloaden van de officiële website – cisfrectt.cisf.gov.in. Gebruik uw inloggegevens om toegang te krijgen tot uw oproepbrief.
Het ASI/Steno & HC/Min-examen zal worden afgenomen op 30 en 31 oktober 2023, terwijl de Constable/Tradesmen en Constable (Driver & DCPO)-examens zullen worden afgenomen op 31 oktober 2023. E-admit-kaarten zijn beschikbaar op Official CISF-werving website. Kandidaten moeten er rekening mee houden dat toegangskaarten niet per post worden verzonden.
Downloaden CISF-agent geeft kaart toe Tegen 2023 moeten kandidaten hun CISF-roosternummer en geboortedatum opgeven.
De CISF-werving voor de functies van ASI/Steno, Chief Constable, Trader en Driver omvat 1.149 vacatures. De toegangskaarten zijn toegankelijk geworden op 17 oktober 2023. De officiële website voor toegang tot deze documenten is cisfrectt.cisf.gov.in.
Het examenrooster en belangrijke details, waaronder diensttijden, rapportagetijden en examenlocaties, staan ​​vermeld op de toelatingskaarten. Aspiranten wordt geadviseerd dit tijdschema ter referentie te raadplegen.
Kandidaten moeten hun CISF 2023-toegangskaart meenemen naar het examencentrum, aangezien dit een belangrijk document is voor toegang. De toelatingskaart bevat basisinformatie zoals de naam van de kandidaat, het registratienummer, de examendatum, het tijdstip en de locatie. Het is noodzakelijk om alle details zorgvuldig door te nemen en contact op te nemen met CISF als er fouten optreden. Het wordt aanbevolen dat u meerdere exemplaren van uw toegangskaart afdrukt, zodat u over een reservekopie beschikt in geval van verlies of beschadiging.
Het selectieproces bestaat uit een schriftelijke test, gevolgd door een fysieke test, medisch onderzoek en documentverificatie.
Directe link om het CISF 2023 examenrooster te downloaden
Directe link om CISF ASI/Steno, Constable/Handelaar en Constable (chauffeur en DCPO) toegangskaarten te downloaden
Hoe CISF-toegangskaart downloaden?
Stap 1: Open uw webbrowser en ga naar de officiële CISF-website, cisfrectt.cisf.gov.in.
Stap 2: Zoek naar “Kandidaataanmelding” of een soortgelijke optie op de startpagina van de site.
Stap 3: Klik op “Kandidaat inloggen” en voer indien nodig uw CISF-lijstnummer en geboortedatum in.
Stap 4: Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, zou u toegang moeten hebben tot uw toegangskaart. Zoek naar een knop of link met de tekst ‘Download Admit Card’.
Stap 5: Klik op de knop “Download Admit Card”. Uw CISF-toegangskaart zou beschikbaar moeten zijn om te downloaden.
Stap 6: Nadat u de toegangskaart heeft gedownload, drukt u er een kopie van af en bewaart u deze veilig. Het hebben van een fysieke kopie is belangrijk voor inspectie. Het is ook een goed idee om digitale kopieën te bewaren voor het geval ze verloren gaan of beschadigd raken.
Vergeet niet om de gegevens op de toegangskaart te controleren op juistheid en neem contact op met CISF als u fouten ontdekt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *