Inzichtelijke Street Fighter 6-grafieken laten zien hoe vaak gerangschikte spelers zijn en hoe realistisch de Platinum 1-muur is

Inzichtelijke Street Fighter 6-grafieken laten zien hoe vaak gerangschikte spelers zijn en hoe realistisch de Platinum 1-muur is
Inzichtelijke Street Fighter 6-grafieken laten zien hoe vaak gerangschikte spelers zijn en hoe realistisch de Platinum 1-muur is


Het classificatiesysteem van Street Fighter 6 is een beetje anders dan het classificatiesysteem uit eerdere titels, dus het is interessant om te zien hoe spelers zich online hebben verspreid nu de game al meer dan vier maanden uit is.

Dat is wat Alitificeer Blijkbaar heb ik besloten dit te doen door een paar diagrammen/grafieken te maken die enkele verschillende aspecten van de spelersdistributie in SF6 laten zien.

Uit het bredere overzicht blijkt dat platina momenteel de meest bevolkte rang in het spel is met 23,4% van iedereen, wat bijna het dubbele is van het aantal mensen in ijzer en brons samen.


Interessant is dat de op één na hoogste niet goud maar zilver is, terwijl Rookie met slechts 6,29% de op één na laagste is.
Het is niet verrassend dat er ook een aanzienlijke daling is in de topklassen van Diamond en Master, waarbij in totaal minder dan 4% überhaupt in het minor rankingsysteem terechtkomt.


READ  De nieuwe baan van voormalig Nintendo-baas Reggie Fils-Aime is iets heel anders

AlietteFaye heeft dit verder uitgesplitst en gekeken naar de percentages voor elk individueel beoordelingsniveau om zo tot de kern te komen van waar mensen zich bevinden.


Platinum Wall 1 lijkt heel reëel, aangezien het het meest bevolkte rangschikkingsniveau is, bijna twee keer zo hoog als het tweede niveau, met iets meer dan 10% van de spelers/personages daar op dit moment.
Dit is logisch gezien de sterke stijging van het aantal League-punten dat nodig is om een ​​niveau omhoog te gaan naar Platinum, in combinatie met het aantal mensen dat daar mogelijk is geplaatst tijdens hun plaatsingswedstrijden en nooit verder is gegaan.


De zeldzaamste rang in het hele spel is eigenlijk Diamond 5, dus het lijkt erop dat de meeste spelers die dit punt hebben bereikt, hebben gevochten om Master te worden, wat best cool is.


Als je een kleine ego-boost nodig hebt, heeft de streamer ook rangpercentages berekend.


Degenen die erin zijn geslaagd om minimaal Goud 2 te bereiken, zijn hoger dan meer dan de helft van de spelers, terwijl Platina 2 tot de top 25% behoort.
READ  Lakers verslaan Grizzlies in Game 3; Dillon Brooks wordt uit het veld gestuurd nadat hij LeBron James in de lies heeft geraakt

Dan heb je de 0,13% van de spelers die minimaal 1800 MR hebben bereikt.


Daarover gesproken: er is nog een grafiek van AlietteFaye die ook de belangrijkste ratingverdeling laat zien en laat zien dat de meeste daarvan binnen het bereik van 1400-1500 MR vallen.


En dan heb je de enige persoon die tot nu toe legitiem 2.300 MR heeft bereikt in Moke.
Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers niet nauwkeurig zullen zijn voor het aantal spelers, vooral omdat SF6 gebruikers per personage rangschikt, dus er zullen vele malen veel mensen in de statistieken voorkomen (hoewel daar op het moment niet veel aan te doen is). moment). .


En hecht persoonlijk niet te veel waarde aan deze rangen, het gaat er niet om hoe hoog je snel kunt worden, het gaat om leren, groeien en nieuwe dingen uitproberen op het eindeloze pad van een wereldstrijder.


Ik weet niet zeker wat het is, maar ik vond persoonlijk ook dat de gerangschikte modus in SF6 aanzienlijk minder stressvol was dan in Street Fighter 5, waardoor het gemakkelijker werd om door te gaan.


Als je het gemist hebt: we hebben onlangs ook de karakters opgesplitst die worden gebruikt door de 100 beste Master-gerangschikte spelers in SF6.

READ  Zou een grote game-ervaring van Sony Michel kunnen helpen om de Rams naar de Super Bowl te brengen? Los Angeles Rams Blog
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *