Cities Skylines 2 meets Stalker, met een gratis download via Steam

Cities Skylines 2 meets Stalker, met een gratis download via Steam

Skyline van steden 2 Het is bijna klaar, en van wat we hebben gezien, levert het elke minuut en elk specifiek klein detail op dat we ons maar kunnen wensen in een stadsbouwer. Ondertussen biedt Stalker’s esthetiek uit het late Sovjettijdperk – en de aankomende Stalker 2 – een van de mooiste omgevingen op het gebied van gaming. Die grote fabrieken. Dikke oude auto’s. Metro 2033, Metro Last Light en Metro Redux halen allemaal het beste uit de Sovjet-stijl, die een soort vervallen oude wereld tot leven brengt die wacht om herboren te worden. Voeg dit alles bij elkaar, de werking van Cities Skylines en de visuele flair van Metro en Stalker, en je krijgt Workers and Resources: Russian Republic, een fantastisch stadssimulatiespel dat zojuist is getekend bij een nieuwe uitgever en beschikbaar is om uit te proberen vrij. Stoom downloaden.

Als leider van uw laat-Russische stad geeft Workers and Resources: Sovjetrepubliek u de leiding over het beheer van alles, van productie tot huisvesting, verkeer en investeringen. Verbouw gewassen, win uranium, fok vee, investeer in technologie – de markten voor werknemers en hulpbronnen veranderen voortdurend, waarbij de prijzen stijgen en dalen op basis van de mondiale vraag, en het is uw verantwoordelijkheid om uw werknemers winstgevend te houden. Dit is een gedetailleerd en diepgaand stadsbouwspel waarbij elke wijziging ertoe doet.

Natuurlijk moet je ook je burgers tevreden houden. Ze hebben voedsel, cultuur, gezondheidszorg, fatsoenlijke kleding en soms een eenvoudige herinnering nodig om loyaal te blijven aan de overheid. Als je hun loyaliteit verliest, kan het zijn dat je uit de macht wordt gezet. Afgezien van de vaak sarcastische Sovjetstijl, is Workers and Resources trots op diepgang.

READ  Apex Legends voegt 'kleinschalige' verhaalmissies toe aan algemene games

Het ziet er geweldig uit, maar vergeet niet dat elk aspect van je bloeiende satellietstad zorgvuldig moet worden overwogen en in evenwicht moet worden gebracht. Als je van de fijne details en lay-out van Cities Skylines houdt, maar met een beetje meer visuele flair, kun je nu de Workers and Resources-demo pakken. Als alternatief is de volledige game – die zojuist is ondertekend door Xenonauts en uitgever van strategiespellen Hood Horse – beschikbaar voor $ 34,99 / £ 27,79.

Misschien wil je ook enkele van de beste managementgames op pc uitproberen, of alles ontdekken wat er te weten valt over de Cities Skylines 2 DLC en wat je na de lancering kunt verwachten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *