Overwatch 2-spelers bekritiseren de OWL Champs-skin 2022 vanwege late release zonder winnende teamreferentie

Overwatch 2-spelers bekritiseren de OWL Champs-skin 2022 vanwege late release zonder winnende teamreferentie

gepubliceerd: 27-09-2023T01:14:06

Bijgewerkt: 27-09-2023T01:14:22

Overwatch 2-spelers bekritiseren de 2022 OWL Champions-skin niet alleen vanwege de vertraagde release, maar ook vanwege het schijnbare gebrek aan Dallas Fuel-referenties.

De 2023 Overwatch League Playoffs en Grand Finals doemen op aan de horizon terwijl het landschap bepaalt wie tot kampioen van 2023 wordt gekroond. Met nog maar een paar dagen te gaan tot het toernooi, bracht Blizzard vorig jaar eindelijk de 2022 OWL Champs-skin uit.

Het hele seizoen hebben fans zich afgevraagd waar de 2022 Champs-skin van Dallas Fuel zal zijn, en sommigen waren ervan overtuigd dat deze nooit zou komen, en nu hebben we eindelijk onze eerste blik gekregen, net nadat het reguliere seizoen ten einde is gekomen.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu het er is, na lang wachten, zijn sommige fans niet alleen teleurgesteld door het lange wachten, maar ook door het schijnbare ontbreken van Dallas Fuel-tekens op de huid.

Meestal zijn OWL Champs-skins voorzien van het logo van het winnende team, zoals de San Francisco Shock’s 2020 Champs-skin of de London Spitfire’s 2018 Champs-skin.

OWL-fans waren echter niet blij met het ontbreken van expliciete verwijzingen naar Dallas Fuel in de nieuwe Chained King Reaper-skin, waarbij sommige spelers zeiden dat de enige verwijzing naar Fuel is dat de skin blauw van kleur is.

Artikel gaat verder na advertentie

“Ik vind het leer erg mooi, maar ik weet niet hoe dit zich verhoudt tot de Dallas Fuel, afgezien van de kleur blauw”, schreef een commentator in een blogpost. Reddit-thread In het competitieve Overwatch-forum.

“Ik vind het geweldig dat de Fuel-skin na al dat wachten niet kan laten zien dat het een OWL Fuel-skin is. Je zou deze skin in een willekeurige skin-lijn kunnen plaatsen en dat zou geen probleem zijn”, zei een ander in de thread.

Artikel gaat verder na advertentie

Ondanks kritiek van spelers op de skin, verduidelijkte de maker ervan, Armando Gonzalez, een karakterconceptkunstenaar voor Overwatch 2, de ontwerpkeuzes kort na de aanvankelijke reactie.

“De blauwe vlam vertegenwoordigt hun logo/naam. De kroon is geïnspireerd op de OWL Cup, net als de uitgesneden vormen op zijn onderarmen. Wat de hele huid betreft, wilde ik dat het zou lijken op het schild/de koning die leeft in de vlammen van de Dallas Fuel”, legde hij uit.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *