City-Builder Settlement Survival gaat eerder dan gepland naar vroege toegang

De ontwikkelaars achter het bedrieglijk charmante stedenbouwspel Settlement Survival hebben besloten om hun plannen voor lancering in te versnellen Vroegtijdige toegang tot Steam Na wat ze omschrijven als een “enorm succesvolle” show tijdens het volgende festival. Settlement Survival is voorlopig gepland voor een vroege toegang op 15 oktober en zal nu beschikbaar zijn op 11 oktober.

Ontwikkelaar Gleamer Studios zegt dat Settlement Survival “een van de meest gedownloade, verlanglijste en gespeelde” demo’s op Next Fest was, en daarom heb ik besloten de releasedatum voor Early Access vier dagen naar voren te schuiven. Daarin leid je een expeditie van tientallen dappere pioniers terwijl ze zich vestigen in een nieuwe stad en een duurzame plek vinden om te leven buiten de ongetemde wildernis.

Zoals we eerder opmerkten, is de low poly-kunststijl een beetje bedrieglijk in Settlement Survival. De ontwikkelaars noemen Banished als inspiratiebron – dit spel is een berucht koloniebeheerspel waarvan de veranderende seizoenen fataal kunnen zijn voor je jonge gemeenschap, en hetzelfde geldt voor Settlement Survival. Elk gebouw moet zorgvuldig worden afgewogen tegen de middelen die je hebt, de middelen die je nodig hebt en het personeelsbestand dat je hebt.

Hier is de trailer:

Settlement Survival bevat procedureel gegenereerde kaarten, natuurrampen, een systeem voor het aanstellen en beheren van burgemeesters en een technologieboom waarmee je een geld- en handelssysteem kunt ontgrendelen. Er zit al veel diepgang in de game en Gleamer Studio heeft meer plannen voor de Early Access-fase van ontwikkeling.

De ontwikkelaars verwachten dat Early Access minimaal zes maanden zal duren, waarna ze van plan zijn om extra moeilijkheidsuitdagingen, meer historische verhalen om te ontdekken, meer blauwdrukken voor unieke structuren, transport- en logistieke systemen en mogelijk multiplayer toe te voegen.

READ  De controversi├źle originele Xbox-game is nu beschikbaar op PS4, Nintendo Switch en Xbox One

{“plan”: {“page: {“content”: {“title: “survival city building settlement zal eerder dan gepland toegang krijgen tot vroege toegang,” “type”: “news”, “category”: “settlement-survival” “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Gleamer Studio “, ” genre “:” Survival “,” title “:” Settlement Survival “,” genres “:[“Survival”,”Simulation”,”Early Access”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Kashmir coronavirus nieuws: 96 gevangenen in de Anantnag districtstest Covid-19 positief

De gevangenen worden naar verluidt verplaatst naar een geïmproviseerde barak op de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *