Civilization-ontwikkelaars hebben “verschillende” games in ontwikkeling die “dit jaar” zullen worden onthuld.

Civilization Six is ​​een hit en Take-Two heeft ruimte gereserveerd in zijn laatste financiële rapport om de 4X-verkopen te vieren. Er lijken ook grote dingen op komst te zijn van ontwikkelaar Firaxis, aangezien de studio “verschillende” games heeft om later in het jaar te onthullen.

Take-Two CEO Strauss Zelnick zegt vandaag in een financieel rapport dat Firaxis “verschillende opwindende projecten in ontwikkeling heeft die dit jaar zullen worden onthuld”. Er is geen woord over wat deze spellen zijn of precies wanneer die onthulling zal plaatsvinden, maar Take-Two zal deelnemen aan E3 2021 in juni, wat een perfecte plek zou zijn om te zien wat Firaxis de volgende keer gaat doen.

Met 57 miljoen verkochte exemplaren is Civilization er een van Take-Two Best verkochte serie, Behind Red Dead Redemption op 60 miljoen en Borderlands op 70 miljoen. (NBA op 111 miljoen en GTA op 345 miljoen aanvragers). Civilization VI alleen al verkocht 11 miljoen eenheden, zoals onthuld tijdens de telefonische vergadering van vandaag.

Firaxis is vooral bekend vanwege Civ en een recente herstart van XCOM op dit punt, maar we leerden in 2018 dat het ook aan een nieuw IP-adres werkt. Er is natuurlijk geen indicatie of deze game nog in ontwikkeling is, maar het lijkt erop dat er hoe dan ook spannende dingen zijn op Firaxis.

Misschien is het tijd om ook de wensenlijst van de Civ 7 opnieuw te bekijken …

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “De ontwikkelaars van Civilization hebben verschillende games in ontwikkeling die” dit jaar “,” Type “:” Publishing “,” Category “zullen worden onthuld : “civilization-vi”}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “2K Games”, “genre”: “Strategy Gamer”, “title”: “Civilization VI Types:[“Strategy Gamer”,”Simulation”]}}}}

READ  De MMO New World is uitgesteld van Amazon tot augustus 2021

Written By
More from Max Mcgee

Thomas Bach is van plan om een ​​tweede termijn als IOC-president te lopen

IANS-foto’s Thomas Bach zei dat hij bereid is voor een tweede termijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *