Clash Royale plaagt een nieuwe kaart die in seizoen 16 naar de game komt

Afbeelding via Supercell

Clash Royale’s seizoen 15 loopt ten einde. Met het nieuwe seizoen slechts enkele dagen verwijderd, Supercell geplaagd er komt een nieuwe kaart naar het spel.

De kaart wordt de 100ste kaart van Clash Royale. Het gerucht gaat dat het Electro Giant wordt genoemd, hoewel dit nog niet is bevestigd. De plagerij lijkt alsof de reus elektrische krachten heeft gekregen. Supercell zal de kaart morgen onthullen.

In seizoen 16 van de game wordt nog een kaart uitgebracht. In een tweet Bij de aankondiging van het vertrek van Seth Allison, voormalig spelleider van Clash Royale bij Supercell, zei het bedrijf dat er in het volgende seizoen twee nieuwe kaarten zullen worden uitgebracht. Ook werd onthuld dat het nieuwe seizoen een schokkend thema zal hebben. Electro Giant past perfect in deze beschrijving. Er komen ook enkele verbeteringen aan de Clan Wars Two.

Clash Royale’s het lopende seizoen 15 heet “Set Sail for War” en was het eerste nadat de Clan Wars Two in het spel werd ge├»ntroduceerd. Deze volledig vernieuwde versie van Clan Wars zorgt ervoor dat clans met boten over een rivier racen terwijl ze onderweg beloningen verzamelen. De game kreeg ook zijn eerste PvE-modus met de Clan Wars Two. Hierin kunnen spelers de boten van andere clans aanvallen om hun voortgang op de rivier te stoppen.

Het seizoen eindigt op 5 oktober. Hierna begint seizoen 16 van de wedstrijd. Zoals gewoonlijk zal er ook een nieuwe Royale Pass in de game verschijnen met een aantal nieuwe tower-skins. Elk seizoen worden er ook enkele balansveranderingen in het spel aangebracht.

READ  Zoom downloaden en installeren op Chromebook
Written By
More from Eda Greene

Bescherming tegen het downloaden van schadelijke documenten en bestanden

Om hun werk te kunnen doen, moeten gebruikers bestanden van externe bronnen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *