Foto’s: Anil Kapoor geniet van een spelletje rummy met vrouw Sunita, moeder Nirmal Kapoor en zus Reena | Hindi Movie News

Anil Kapoor genoot gisteravond thuis van een potje rummy en gaf fans een voorproefje van hun intense spel. De acteur kreeg een kaartspel met zijn vrouw Sunita, moeder Nirmal Kapoor en zus Reena. “Mama’s favoriete kaartspel spelen … het is rummie-tijd! Het is al zo lang geleden en ik weet nog steeds niet hoe ik de kaarten goed moet houden,” had Anil Kapoor de post onderschrift. Sunita Kapoor deelde ook een foto van hun spelletjesavond en schreef: “Familie die samen rummy speelt, blijft bij elkaar.”

2

Onlangs had Anil Kapoor een liefdevol briefje geschreven ter gelegenheid van de verjaardag van zijn moeder. Anil, die een collage van foto’s met Nirmal Kapoor deelde, vertelde: “Moeders verrassen ons altijd met hun innerlijke kracht en onzelfzuchtige liefde die ze voor hun kinderen hebben en als je zelf ouder wordt, realiseer je je zoveel meer … in deze lockdown mijn mam is keihard geweest en ze dacht nog steeds niet aan zichzelf, maar bezorgd en bezorgd om ons … hou van je mam je bent de beste mummie ter wereld. ”

Op het werkfront zal Anil Kapoor binnenkort de lijst delen met zijn zoon Harshavardhan Abhinav bindra biopic. Afgezien hiervan heeft Anil Kapoor ook Karan Johar’s ‘Takht’ met een ensemblecast van Ranveer Singh, Alia Bhatt, Kareena Kapoor Khan, Vicky Kaushal, Bhumi Pednekar en Janhvi Kapoor.

READ  Air India stuurt sommige werknemers maximaal 5 jaar met verlof zonder salaris
More from Madison Garrett

KPN Security publiceert een cybersecurity-perspectief

De vernieuwde eerste editie van Cyber ​​Security Perspectives is nu beschikbaar. In...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *