dit is hoe je dat doet in watchOS 7

Ben je trots op je zelfgemaakte Apple Watch-wijzerplaat? Vanaf watchOS 7 kun je eindelijk je creaties delen met familie en vrienden. In deze tip laten we u zien hoe het werkt.

Lees verder na de advertentie.

Deel de Apple Watch-wijzerplaat in watchOS 7

Het is een kleine toevoeging in watchOS 7, maar een hele leuke: wijzerplaten delen. Als je al lang aan de perfecte baan hebt gezwoegd, wil je die natuurlijk aan anderen laten zien. Nadat je de wijzerplaat hebt verzonden, kunnen ze deze op hun eigen Apple Watch gebruiken.

U kunt als volgt een Apple Watch-wijzerplaat delen:

 1. Beginnen

  Ga op uw Apple Watch naar de wijzerplaat die u wilt delen;

 2. Druk op de Share-knop

  Houd je vinger even op het scherm en tik op de zojuist gepubliceerde Share-knop, die je kunt herkennen aan het vierkantje met een pijl naar boven;

 3. Selecteer ontvanger

  Geef vervolgens aan naar wie u het record wilt doorsturen door rechtsboven op het plusteken te tikken en iemand uit de lijst te selecteren. U kunt ook zijn / haar naam zeggen door op de microfoonknop te drukken;

 4. Formatteer en verzend bericht

  Formatteer vervolgens het bericht en draai de Digital Crown om naar beneden te scrollen. Druk vervolgens op “Verzenden”.

De ontvanger ontvangt dan een bericht dat je een wijzerplaat met hem of haar hebt gedeeld. De persoon kan de wijzerplaat accepteren door erop te tikken en vervolgens op “Toevoegen” te drukken.

Deel wijzerplaten vanaf uw iPhone

Het is ook mogelijk om wijzerplaten te delen vanuit de Apple Watch-app op je iPhone (met iOS 14). Tik gewoon op een wijzerplaat in uw verzameling, druk op het pictogram Delen en kies met welke optie (zoals e-mail) u deze wilt delen.

Meer over watchOS 7

Vooral watchOS 7 is een update vol kleine, maar daarom niet minder fijne functies. De Sleep-app is bijvoorbeeld een functie waar gebruikers om hebben gevraagd sinds de eerste Apple Watch. Ook leuk is de mogelijkheid om meer complicaties aan uw wijzerplaten toe te voegen. De opvolger van watchOS 6 is beschikbaar voor onderstaande Apple horloges en het downloaden van watchOS 7 is heel eenvoudig:

READ  De 5 beste Android apps in de Play Store van week 37 - 2020
More from Madison Garrett

Steelers maken bewegingen voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag

De Steelers maakten meerdere roosterbewegingen voorafgaand aan hun wedstrijd op dinsdagavond tegen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *