College Football Bowl Games 16 december – Bahama’s Bowl, Cure Bowl | Hoe te kijken, channelen, uitzenden, previewen, voorspellen

College Football Bowl Games 16 december – Bahama’s Bowl, Cure Bowl |  Hoe te kijken, channelen, uitzenden, previewen, voorspellen

Het universiteitsvoetbalseizoen 2022 begint vrijdag met twee wedstrijden overdag, waaronder een all-ranks showdown met twee conferentiekampioenen.

#25 UTSA Roadrunners vs. #24 Troy Trojaanse paarden

De Road Runners gaan hun vierde wedstrijd ooit in en derde op rij onder hoofdcoach Jeff Traylor. Het programma komt uit een ander uitzonderlijk seizoen, met een perfecte 8-0 in Conference-USA, 11-2 algemeen, en claimt zijn tweede opeenvolgende conferentiekampioenschap door eerder deze maand Noord-Texas met 48-27 te verslaan. UTSA zou proberen hun eerste bowl-game te winnen en alle drie waarin ze hebben gespeeld te verliezen, inclusief een verlies van 38-24 in de Frisco Bowl van vorig jaar tegen San Diego State.

Troy komt ook in het kampioensseizoen na 11-2. Hoewel ze een wedstrijd verloren in het Sun Belt-schema, hebben ze elk van hun laatste 10 wedstrijden gewonnen, waaronder een 45-26 ontmanteling van Coastal Carolina om hun zevende conferentiekampioenschap te veroveren sinds ze bij de FBS kwamen, en hun eerste onder John Summerall. Dit wordt de negende wedstrijd van de Trojans, en hun eerste sinds 2018. Ze hebben vier wedstrijden op rij gewonnen en hebben een record van 5-3 aller tijden neergezet.

Het is de eerste keer dat de scholen elkaar ontmoeten op het voetbalveld.

Uw keuze: UTSA wint, 35-28

Miami Redhawks vs Alabama – Birmingham Blazers

READ  Mass Effect Legendary Edition legt de nadruk op 120 fps op Xbox Series X en 60 fps op PS5

Een 6-6 team bowl-seizoen gaat officieel van start.

De RedHawks bowlen voor de derde keer in de afgelopen vier seizoenen en nemen voor de vierde keer deel aan het ‘postseason’ onder leiding van hoofdcoach Chuck Martin. Hoewel ze dit seizoen als vierde eindigden in de MAC East, moesten ze zich een weg banen naar de bowl-game en drie van hun laatste vier games winnen om zich te kwalificeren voor een bowl. Miami is 8-5 in bowl-games, waaronder een overwinning op Noord-Texas in de Frisco Football Classic in 2021.

De PFA bereikte het running back-seizoen voor het zesde opeenvolgende seizoen en het eerste onder de nieuwe hoofdcoach Bryant Vincent. Dit seizoen eindigden ze op een gedeelde vierde plaats in C-USA, slechts twee wedstrijden verwijderd van de voorsprong in het conferentietoernooi. De Blazers zijn 2-3 bowl-games (de Gasparilla Bowl is geannuleerd voor 2020), waarbij het team vorig jaar BYU versloeg in de Independence Bowl.

Dit zal ook de eerste keer zijn dat deze twee scholen ooit tegenover elkaar staan.

Uw keuze: UAB wint, 28-20

Bekijk het volledige bowl-spelschema

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *