Hoe Apple Kaarten aantrekkelijker maakt voor Nederlanders

U kunt nu een nieuwe update voor de Apple Maps-app downloaden. Dankzij deze update is de navigatie sneller en nauwkeuriger en worden gebouwen, parken, luchthavens en winkelcentra tot in detail weergegeven. Je kunt ook veel scènes in volledig 3D bekijken in de app.

Denk aan het Groothertogelijk Paleis, het Nemo Wetenschapsmuseum en de kastelen van Bellinzona. tot Nieuwe banen als Kijk om je heen En de Siri natuurlijke taalbegeleiding Apple wil ervoor zorgen dat je de wereld om je heen kunt ontdekken. De eerste optie biedt bijvoorbeeld “beelden op straatniveau met hoge resolutie, 3D-beelden en vloeiende overgangen”.

Apple Maps breidt uit

eigendom Siri natuurlijke taalbegeleiding Biedt aanwijzingen die natuurlijker moeten aanvoelen en daardoor gemakkelijker te volgen zijn, bijv. “Sla linksaf bij het volgende verkeerslicht”. en met routebeschrijving volgen Bestuurders worden al naar de rechterbaan geleid als ze hun afslag naderen.

Apple Kaarten Nederland
De vernieuwde Apple Maps-app (foto: Appel)

eigendom snelheidscamera’s Ze verschijnen wanneer gebruikers een snelheids- of roodlichtcamera naderen en deze camera’s zijn ook op een kaart te zien. tot iOS 16 Routes kunnen met vijftien tussenstops in kaart worden gebracht in Apple Maps. Volg synchronisaties van Mac naar iPhone wanneer het tijd is om te gaan.

Deel je aankomsttijd met je vrienden

En met een druk op de knop deel je je aankomsttijd met vrienden en familie, die je vlucht nauwlettend in de gaten kunnen houden. Als er onderweg iets gebeurt, wordt de tijd automatisch ingesteld. Bovendien kun je als bestuurder Siri informeren wanneer er een ongeval of flitspaal heeft plaatsgevonden.

READ  Galaxy Tab S7 + 5G is nu de eerste tablet met Android 12-update

Ook kunnen bestuurders van bepaalde EV’s hun reis plannen in Apple Maps met geschikte laadstations, rekening houdend met hoogteverschillen en andere factoren onderweg. Tot slot krijgen de reizigers in het openbaar vervoer de nodige aandacht. Binnen de app zien ze de kosten van hun reis en hoe ze het beste kunnen reizen.

Tesla komt met de perfecte reden om Apple Music te gebruiken

Heb je een fout gezien? Email ons. Wij zijn dankbaar.

appel

U kunt nu een nieuwe update voor de Apple Maps-app downloaden

Nee, dat kan niet. Apple werkt de kaarten aan hun kant bij, en daar kun je zelf niets aan doen!

Trouwens, hier op mijn iPhone 13 pro met 16.2 zijn de nieuwe opties er nog niet… :nors:

Als ze ook een fietsnavigatiesysteem zouden bouwen, zou dat voor mij aantrekkelijk zijn.

Idd, overweeg fietsroutes. Ik gebruik nu naast Maps nog steeds Google Maps. Op de een of andere manier heb ik nog steeds het gevoel dat Google betere methoden biedt

Ah, het kwam rond 23.00 uur ook in mijn iPhone terecht :lichte glimlach:
Ik zie de snelheidslimiet alleen nog niet.

Reageer op het artikel:

Hoe Apple Kaarten aantrekkelijker maakt voor Nederlanders

More from Madison Garrett
Engelse versies beschikbaar van Nederlandse praktijkrichtlijnen voor (maatwerk) software
Twee Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR) zijn in het Engels vertaald. Dit zijn NPR...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *