College football scores, NCAA top 25 rankings, hoogtepunten van week 1 wedstrijden: Memphis, Army, Marshall imponeren

De geleidelijke grootse opening van College football in 2020 was een nieuwe stap op zaterdag toen negen FBS-teams hun seizoensdebuut maakten in een lijst van zes wedstrijden. We zagen twee enorme shutouts om de dag te openen en een paar nauw omstreden wedstrijden in de avond. Hoewel het ver verwijderd was van de opwinding die volgende week wacht wanneer de ACC- en Big 12-teams beginnen te spelen – en het zal zeker niet te vergelijken zijn met de razernij van de SEC die over twee weken begint – was het nog steeds universiteitsvoetbal op een Zaterdag in september.

Hoewel er geen grote tegenslagen waren, bracht zaterdag enkele hoogtepunten en een paar wedstrijden die dichterbij waren dan verwacht. Over het algemeen was het slechts een voorproefje van wat komen gaat. Memphis en SMU kwamen de dag binnen als 10-win teams van vorig seizoen, en beide AAC-teams hebben vergelijkbare hoge verwachtingen voor 2020. Maar beide teams moesten werken voor overwinningen in week 1, waarbij de Mustangs een 31-24 overwinning op Texas State piepen. . Memphis had een late defensieve stop nodig om te voorkomen dat dingen interessant zouden worden in een uiteindelijke 37-24 overwinning op de staat Arkansas. Anders bestond de dag uit weinig drama.

CBS Sports was de hele dag bij je om dit verhaal bij te werken met de laatste scores, hoogtepunten en verhaallijnen die uit die games voortkwamen. Bekijk het scorebord hieronder en blijf scrollen voor een samenvatting en de beste spelen van de grootste games van de dag.

College football scores, schema – Week 1

Marshall 59, Oost-Kentucky 0 – Box score
Army 42, Middle Tennessee 0 – Samenvatting
SMU 31, Texas State 24 – Box score
Noord-Texas 57, Houston Baptist 31 – Box score
Memphis 37, Arkansas State 24 – Box score
UTEP 24, Stephen F. Austin 14 – Box score
Bekijk het volledige scorebord van week 1

Bekijk deze eens …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *