Deadly Premonition is opnieuw aangeboden op de Xbox Marketplace van de Amerikaanse regio

Het origineel Dodelijk voorgevoel op Xbox 360 is sinds 2018 geschrapt, maar gisteren werd ontdekt dat Microsoft de game opnieuw lijkt te hebben aangeboden op de Xbox Marketplace in de VS.. De game is ook beschikbaar om te spelen op Xbox One via achterwaartse compatibiliteit. (Bedankt, Resetera!)

De game haalde vorige maand de krantenkoppen na een soortgelijke nieuwe vermelding, maar dat bleek een fout te zijn die ertoe leidde dat de game opnieuw van de lijst werd gehaald, met terugbetalingen aan elke speler die het in de korte tijd online kocht. Als zodanig is het momenteel niet bekend of dit weer een ander geval is van een verkeerde nieuwe vermelding of niet.

Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, speel je als onderzoeker Agent Francis York Morgan, die naar de stad Greenvale gaat om een ​​reeks rituele moorden te onderzoeken. Naarmate de zaak vordert, ontdekt agent York echter iets bovennatuurlijks achter de incidenten in Greenvale.

De game is onlangs opnieuw uitgebracht op Nintendo Switch als Deadly Premonition: Origins, als aanloop naar de release van het vervolg, Dodelijk voorgevoel 2. De originele game werd alleen uitgebracht op Xbox 360 in Noord-Amerika, maar werd later beschikbaar op pc en PlayStation 3 met een Director’s Cut-versie. In 2017 werd de game speelbaar op Xbox One via achterwaartse compatibiliteit.

READ  Watch Dogs: Legion zal binnenkort 60 frames per seconde halen op PS5 en Xbox Series X
Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *