Coming 2 America Volledige film gratis om online te kijken Video Downloader – Movie Daily

“Coming 2 America”, het vervolg op Eddie Murphy’s komische film uit 1988, heeft een datum bereikt voor het publiek. Amazon Studios zei vrijdag dat de film waarin Murphy en Arsenio Hall samenkomen op 5 maart 2021 in première gaat op Amazon Prime Video.

Klik om te kijken Aankomende 2 America 2021 volledige film vrij

“Naar Amerika komen was een cultureel fenomeen dat een van de meest geliefde en gevierde komedies aller tijden is”, zegt Jennifer Salk, president van Amazon Studios, in een verklaring. “We weten dat publiek over de hele wereld verliefd zal worden op deze grappige en vrolijke film die zeker een tijdloze favoriet zal worden.”

James Earl Jones, Shari Headley en John Amos zullen ook hun rollen hernemen, samen met nieuwe toevoegingen zoals Wesley Snipes, Leslie Jones, Tracy Morgan en Kiki Lane.

De film uit 1988, waarin Murphy verscheen als prins Achim Jover, vertelt het verhaal van een Afrikaanse prins die moet beslissen of hij de oude tradities van zijn vaderland, de fictieve Afrikaanse staat Zamunda, onderschrijft of ervan afwijkt.

Hoe de releasedatum van de volledige film Coming 2 America te bekijken

Nadat de releasedatum van het vervolg was uitgesteld, werd Eddie Murphy door Amazon Studios gekocht voor Amazon Prime Video, dat begin 2021 een release heeft gepland.

2 America komt zeer binnenkort naar Amazon Prime! Het toepasselijk getitelde vervolg op Eddie Murphy’s geliefde komedie uit 1988 met Arsenio Hall, Coming to America, zal op vrijdag 5 maart op de uitzending verschijnen.

Meer dan 30 jaar na aankomst, na meer dan 30 jaar, heeft Coming 2 America Murphy en Hall herenigd, evenals de originele sterren James Earl Jones, Shari Headley, Paul Bates en John Amos. De 19-jarige dochter Murphy, Bella Murphy, voegt zich deze keer ook bij de cast.

READ  Sigma ',' Quest Hunter ',' Football Manager 2021 Mobile ',' Pocket Arcade ',' Oceans Board Game ',' Cracke Rush ',' Swipe Jump 2D 'en meer - TouchArcade

Wat is het volgende tweede Amerika-verhaal?

Amerika komt op de tweede plaats na prins Achim Jopher (Eddie Murphy) – die binnenkort koning wordt van de fictieve Afrikaanse natie Zamunda – tijdens een ander avontuur in Queens, New York City. Dit keer vanwege een lang verloren gewaande zoon waarvan hij niet wist dat hij die had, Lavelle (Jermaine Fowler). Akim en zijn vriend BFF Semmi (Arsenio Hall) TechNuhi Ga weer naar Amerika.

Waar u gratis Coming 2 America Online kunt bekijken

Het is 32 jaar geleden dat Eddie Murphy Prince Achim onze schermen sierde, maar volgend jaar komt hij terug met een langverwacht vervolg op de klassieke komedie die naar Amerika komt.

Coming 2 America’s eerste officiële trailer is gedropt, die volgt op de kersverse koning Akeem en de vertrouwde sidekick Semmi – gespeeld door Arsenio Hall – tijdens hun volgende avontuur.

 • Tientallen jaren na zijn bezoek aan Amerika ontdekt koning Akeem dat hij een lang verloren gewaande zoon heeft – Lavelle gespeeld door Jaramin Fowler – en reist hij vanuit zijn Afrikaanse land Zamunda terug naar New York om de prins te vinden en de koninklijke lijn in leven te houden.
 • De acteur en trotse vader herinnert zich: “Ik vertelde haar dat ze niet kon werken tot ze 18 was, maar ze begon met acteerlessen en werkte misschien al twee jaar daarvoor op een toneelschool en zo.”
 • “De rol was haar leeftijd, hij was iemand van haar leeftijd, dus ik dacht: ‘McKay, dit is jouw leeftijd, je kunt hiervoor klimmen. “Dus ik heb het getest en kreeg de rol.”

Cast “Coming 2 America Full Movie”

Zoals hierboven vermeld, komt 2 America echt uit

Hij heeft een stapel opgestapeld.

 • Eddie Murphy

 • Arsenio Hall

 • Jermaine Fowler

 • Leslie Jones

 • Tracy Morgan

 • Kiki Lin

 • Shari Headley

 • Tiana Taylor

 • Wesley Snipes

 • James Earl Jones

Zoals je zou verwachten, zullen Eddie Murphy en Arsenio Hall alle personages terugbrengen die ze speelden in het originele Coming to America.

Is er een gratis proefversie?

HBO Max biedt momenteel geen gratis versies. Dat stopte terwijl gebruikers Wonder Woman 1984 mochten streamen als onderdeel van hun service.

Maar als u momenteel geen lid bent van HBO Max, kunt u overwegen om u in te schrijven? We hebben een uitgebreide uitleg van de service, die een grote bibliotheek met films en andere software bevat die u kunt bekijken, waaronder Lovecraft Country, Rick and Morty, Studio Ghibli-films en meer.

Het laatste woord over Coming 2 America 2021

America Coming at 2 is er bijna, en ondanks dat je iets vreemds hebt gedaan door letterlijk een cijfer in de titel te zetten, kijken we er erg naar uit.

Komt u in 1988 naar Amerika, dus het is 33 jaar geleden sinds de oorspronkelijke theaters? Het is een bewijs van het succes en de culturele invloed waar iedereen om geeft. Zal het iets goeds zijn? Het is moeilijk te zeggen, maar de comeback van de meeste originele cast is een goed voorteken.

READ  ESports Legend Mobile Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download gratis
Written By
More from Eda Greene

Out of Right Field: COVID-19, bosbranden kosten M een playoff-opname | SWX nu

Een enkel geval van het nieuwe coronavirus en bosbranden in de Pacific...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *