Commonwealth Games Association opgericht door Indan Olympic Association voor 2020-21

IOA forms Commonwealth Games Association of India for 2020-21

IANS-foto’s

De Indian Olympic Association (IOA) heeft de oprichting aangekondigd van de Commonwealth Games Association (CGA) van India als subcommissie van de Nationale Olympische Raad van het land voor 2020-21. IOA-president Narinder Batra en secretaris-generaal Rajeev Mehta zullen dezelfde taken vervullen in de CGA, te midden van het publieke geschil tussen het paar.

IOA-president Batra maakt de aankondiging

Batra deed de aankondiging in een brief aan de leden van de vereniging. Anandeshwar Pandey, die als penningmeester in de IOA fungeert, zal dezelfde rol binnen de CGA vervullen terwijl R.K. Anand en Anil Khanna zijn aangesteld als Senior Vice President.

IOA Vice Presidents V.D. Nanavati, Adille Sumariwalla, Kuldeep Vats, Associate Vice President Ajay Singh en Executive Council-leden Dushyant Chautala en Ajit Banerjee vormen de rest van de CGA. President Arjun Munda van het Archery Association of India (AAI) en chef Raninder Singh van de National Rifles Association of India (NRAI) zijn aangekondigd als speciale genodigden voor de vereniging.

IOA-chef Narinder Batra

Twitter

“Ik kijk uit naar uw beste begeleiding en beste inspanningen in de werking van de CGA van India. Een bevestiging van uw acceptatie wordt zeer op prijs gesteld”, zei Batra in de brief.

De Commonwealth Games van 2022 zijn gepland voor 27 juli 2022 in Birmingham, Verenigd Koninkrijk. Dit wordt voorafgegaan door de Commonwealth Archery and Shooting Championships. Hoewel het een evenement is dat apart wordt gehouden van Birmingham 2022, zullen de resultaten van de competitie worden toegevoegd aan de uiteindelijke medaillespiegel van de Spelen en een week na het einde worden gepubliceerd in een officiële medailletafel.

READ  Gigantische unieke Arceus alpha pokemon
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *