Competitief versus Premier in CS2: wat is het verschil?

Competitief versus Premier in CS2: wat is het verschil?

In het nieuwste deel van de populaire Counter-Strike-serie, Tegenaanval 2Er zijn een paar verschillende modi, zelfs als het gaat om de competitieve kant van de zaak.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste verschillen tussen Competitive en Premier in CS2.Competitieve gameplay tussen CS2 en Premier uitgelegd

Schermafbeelding door Stephen Cropley/ONE Esports

We beginnen met het uitleggen van het nieuwe Premier-systeem voordat we kijken hoe de Competitieve modus werkt. Voordien was het basisidee dat Premier je een CS-beoordeling gaf, terwijl Competitive je beoordelingen gaf voor elke kaart op basis van het vorige CSGO-beoordelingssysteem.


CS2 première

CS2-classificatiesysteem gebaseerd op CS-classificatie, krijgt nieuwe CS2-classificatiekleuren
Schermafbeelding door Stephen Cropley/ONE Esports

Wanneer je voor het eerst naar CS2 springt, heb je geen enkele rangorde of classificatie. Om je eerste CS-beoordeling te krijgen, moet je minimaal 10 CS2 Premier-wedstrijden winnen.

Dit is het begin van het CS-classificatiesysteem. Deze plaatsingswedstrijden helpen je om de juiste CS-rang te krijgen op basis van je prestaties in je wedstrijden, of je nu wint of verliest, en de beoordeling van je tegenstanders.

Als je bijvoorbeeld tegen spelers met een rating van 20.000 speelt en je wint die wedstrijden, begin je met een hogere rating dan wanneer je tijdens plaatsingswedstrijden verliest van spelers met een rating van 12.000.

Zodra je 10 wedstrijden wint, geeft de game je je eerste CS-beoordeling. Van daaruit probeert het systeem u in wedstrijden te plaatsen die geschikt zijn voor uw vaardigheidsniveau.

Overwinningen leveren punten op, terwijl verliezen punten in uw beoordeling opleveren. Het is belangrijk op te merken dat links u mogelijk punten kunnen opleveren of verliezen, afhankelijk van of het systeem vindt dat u had moeten winnen of niet.

READ  Het downloaden van games gaat veel sneller op de PS5 dan op de PS4

Als je tot het underdogteam behoort, kun je nog steeds een beoordeling krijgen voor het gelijkspel, dus maak je niet al te veel zorgen over een gelijkspel.

In Premier zijn teams onderworpen aan een op meerderheidsregels gebaseerd pick-and-ban-systeem voor kaarten, wat een ander belangrijk verschil is in competitief versus Premier in CS2.


CS2 is competitief

Competitief versus Prime in CS2
Schermafbeelding door Stephen Cropley/ONE Esports

De competitieve modus zou bekender moeten zijn bij CSGO-spelers. Deze versie werkt in principe precies hetzelfde als de gerangschikte modus in de vorige versie van Counter-Strike.

Spelers kunnen individueel kiezen voor welke kaarten ze in de rij willen staan, in plaats van een selectieverbodsproces te doorlopen en vervolgens te strijden om dezelfde CSGO-ranglijst. Dit betekent dat je ernaar kunt streven om weer lid te worden van de wereldwijde eliteclub.

Er is echter een grote verandering.

In Counter-Strike 2 zijn de rangen kaartspecifiek. Dit betekent dat je Mirage kunt spelen totdat je Global Elite bereikt en bijvoorbeeld niet op de ranglijst staat of Legendary Eagle in Vertigo. Hiermee kun je desgewenst bewijzen hoe goed je bent op alle kaarten in de set.

Lees meer: ​​Hoe u Valorant-gevoeligheid eenvoudig kunt overschakelen naar CS2 om uw doel te behouden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *