De remake van Star Wars KOTOR is mogelijk zojuist geannuleerd

De remake van Star Wars KOTOR is mogelijk zojuist geannuleerd

de Star Wars-couture De remake, die voor 2021 werd aangekondigd, is mogelijk zojuist geannuleerd. De originele Knights of the Old Republic, gemaakt door de toekomstige Mass Effect-ontwikkelaar BioWare, wordt beschouwd als een van de beste RPG’s en is een icoon van computergaming. Een volledige remake, oorspronkelijk geregisseerd door Aspyr, werd twee jaar geleden onthuld tijdens een Sony-showcase. Maar nu lijkt het erop dat trailers en pagina’s die verband houden met de game van internet zijn verwijderd, waarbij Embracer Group, eigenaar van de studio achter de vermeende KOTOR-remake, verregaande bezuinigingen en sluitingen heeft doorgevoerd.

De originele Star Wars Knights of the Old Republic werd uitgebracht in 2003, maar wordt nog steeds beschouwd als een van de beste RPG’s en Star Wars-games aller tijden. In 2021 werd een korte trailer voor KOTOR Remake getoond tijdens de showcase van Sony in september, en deze werd later bevestigd voor de uiteindelijke pc-release.

De ontwikkeling van KOTOR Remake begon bij Aspyr en werd later overgedragen aan Sabre Interactive, eigendom van Embracer Group. Embracer, eigenaar of mede-eigenaar van een groep gamestudio’s, heeft Saints Row-ontwikkelaar Volition gesloten. Nu lijkt het erop dat de vermelding van KOTOR Remake en de originele trailer van internet zijn verwijderd.

De trailer voor KOTOR Remake op het YouTube-kanaal van PlayStation is verwijderd. Hoewel de blogpost op de officiële website van Sony er nog steeds staat, is de video er ook niet. Op Twitter lijken verwijzingen naar KOTOR Remake te zijn verwijderd van het officiële PlayStation-account.

Twitter-gebruiker”Kruisvaarder 3456Creëert en deelt een thread waarin wordt uitgelegd hoe het met behulp van de Wayback Machine mogelijk is om tweets te zien waarin KOTOR Remake in 2022 op de PlayStation-feed wordt vermeld, maar sindsdien is verwijderd.

READ  Forspoken PC Demo komt naar Steam, Epic Games Store en Microsoft Store

Star Wars KOTOR Remake is geannuleerd: tweets maken duidelijk dat Star Wars Knights of the Old Republic Remake niet langer op Sony-kanalen staat

Het laatste financiële rapport van Embracer Group bevestigt dat Star Wars Knights of the Old Republic Remake uiteindelijk op pc zal verschijnen, na een beperkte tijd exclusief voor PS5. Het valt nog te bezien of de verdwijnende trailers en tweets betekenen dat de game is geannuleerd, of beter gezegd dat de aard van de exclusieve regeling is veranderd. Een ander Star Wars-spel, Star Wars Eclipse, is momenteel in ontwikkeling door Quantic Dream. Ubisoft ontwikkelt ook Star Wars Outlaws.

YouTube-thumbnail

Als je een grote KOTOR-fan bent, kijk dan eens naar enkele van de andere beste RPG’s, of geniet misschien van wat nostalgie met de beste oude games die je nog op je pc kunt spelen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *