computer registratie tijden | Bulldogs uit elkaar tijdens four-way conference games afgelopen weekend

Wetland – De Wheatland Bulldogs speelden hun laatste thuiswedstrijd vorige vrijdag Nacht tegen Torrington

In een zeer competitieve wedstrijd had Wetland een kleine voorsprong in elk van de vier kwartalen en kwam als beste uit de bus, 61-47. Zeven Bulldogs scoorden in de wedstrijd en de verdediging stopte verschillende bijeenkomsten van de Trailblazers.

Pruett speelde zijn laatste wedstrijd bij de Bulldog en maakte 33 punten. Pro eindigde met acht, Connell vijf, Cole vier, Eric Soko en Jacob Haechi elk met vier, en JB Anderson voegde er drie toe. Driepuntsschoten: Preuit (4), Connell (1), Torrington (2).

“We speelden vrijdag heel goed en onze senioren waren fantastisch in hun laatste wedstrijd op WHS”, zei hoofdcoach Mick Cochran. “We speelden goed in de verdediging en deden het goed op het glas. Kadi leidde alle scorers met 33 goals en had weer een sterrennacht.”

Op zaterdag reisden de Bulldogs naar Rollins om het op te nemen tegen de 16-3 Outlaws.

Straffen kwamen te vaak en te vroeg voor Rollins, aangezien de Outlaws de show in het eerste kwartaal stal en in de eerste acht minuten met 22-5 uit waren. In de volgende drie kwartalen hielden de Bulldogs stand in de verdediging en maakten er een spel van, schokkerig met die voorsprong van 17 punten.

De Dogs kwamen in de eerste helft de kleedkamer binnen met een daling van 13 voordat Rollins hem tegen het einde van het derde kwart terugbracht naar een achterstand van 16 punten. De Bulldogs probeerden over het stuk uit te vallen, maar het gat dat ze in het eerste kwart groeven was een onoverkomelijke voorsprong waar ze niet overheen konden komen.

READ  Civilization-ontwikkelaars hebben "verschillende" games in ontwikkeling die "dit jaar" zullen worden onthuld.

Slechts drie Bulldogs vonden de onderkant van het net in het spel toen Brow 26 punten brak, Preuit 16 eindigde en Hyche er drie brak. Driepuntsschoten: Preuit (3).

“Op zaterdag begonnen we traag in Rollins,” zei Cochran. “Ze sloegen ons in de eerste periode met overbelasting en rugstukken die de wedstrijdzone verpesten. We waren in staat om dingen glad te strijken, maar we konden niet herstellen. De altijd consistente Roddy Pro was fantastisch met 26 punten. Het was een geweldige avond voor hem heeft dat ons team echt naar een hoger niveau getild.”.

De Bulldogs spelen hun laatste wedstrijd van het seizoen op de Burns vrijdagavond met een waarschuwing gepland om 19.00 uur.

Het was afstudeeravond in de sportschool van Wetland High School. Het basketbal- en cheerleadingteam geëerd: Roddy Prue, zoon van Shannon en Clay Prue. Kid Connell, zoon van Michelle en Brian Connell, vergezeld door zuster Mia. McCree Cole is de zoon van Trish en Jared Cole. Kade Preuit zoon van Kellie & Tracy Preuit, vergezeld door broer Kobe. Eve Beasley is de dochter van Steve en Melissa Beasley. Ashlyn Hoover is de dochter van Amanda en Chris Hoover. Grace Mount, dochter van Dixie en Dallas Mount, met Erin Coates. (Alle foto’s staan ​​onderaan dit artikel)