Congresleider Rajiv Tyagi sterft, Priyanka Gandhi tweets “Persoonlijk verdriet”

Rajiv Tyagi: Priyanka Gandhi Vadra noemde de dood van de heer Tyagi een kwestie van “persoonlijk verdriet” voor haar

New Delhi:

Congreswoordvoerder Rajiv Tyagi, 53, stierf woensdag na een hartstilstand. Volgende maand zou hij zijn 54ste verjaardag hebben gevierd.

De heer Tyagi, die eerder vandaag deelnam aan een televisiedebat, klaagde over pijn op de borst kort nadat het programma was afgelopen. Minuten later viel hij bewusteloos en werd met spoed naar het Yashoda-ziekenhuis in Ghaziabad in Uttar Pradesh gebracht, waar doktoren tevergeefs probeerden hem weer bij te brengen.

Zijn laatste tweet, gepost om 15.41 uur, was om zijn supporters aan te sporen om hem om 17.00 uur live op tv te kijken.

Congresleider Priyanka Gandhi Vadra en haar broer Rahul Gandhi leidden de eerbetoon en noemden de dood van Tyagi “persoonlijk verdriet voor mij” en een kwestie van “onherstelbare schade voor iedereen”.

“De vroegtijdige dood van Rajiv Tyagi, woordvoerder van het Indian National Congress, is een persoonlijk verdriet voor mij. We hebben allemaal onherstelbare schade”, tweette mevrouw Gandhi Vadra en voegde eraan toe: “Rajivvan de was een toegewijde krijger. Oprechte condoleances aan de familie van het hele UP-congres. Moge God zijn familie de kracht geven om te lijden “.

Rahul Gandhi twitterde: “Het Congres heeft vandaag een van zijn tijgers verloren. Het Congres zal voor altijd zijn liefde voor de partij en de strijd onthouden. Ik betuig mijn eerbetoon aan hem en condoleances aan zijn familie”.

READ  5 dingen die we niet willen zien in games van de volgende generatie!

De Congrespartij zei “diep bedroefd” te zijn door de dood van de heer Tyagi, die de partij “een echte patriot” noemde en in deze tijd van verdriet zijn gebeden aanbood aan zijn familie en vrienden.

“We zijn diep bedroefd door de plotselinge ondergang van Rajiv Tyagi, een standvastig congreslid en een echte patriot. Onze gedachten en gebeden zijn bij zijn familie en vrienden in deze tijd van verdriet”, aldus de partij.

Rajasthan Chief Minister Ashok Gehlot, Kerala Lok Sabha MP Shashi Tharoor en Karnataka Congress chief DK Shivakumar waren ook onder degenen die berichten van condoleance tweeten.

“Hij diende het gezelschap toegewijd. Mijn oprechte condoleances aan zijn familieleden en vrienden. Mogen zij sterk blijven in deze moeilijke tijd. Moge zijn ziel in vrede rusten”, zei de heer Gehlot.

De heer Tharoor zei dat Rajiv Tyagi een “echt verlies” was voor het congres en schreef: “Hij was diep geschokt. Hij had onlangs contact gehad en deed geweldig werk door te spreken voor inclusieve en progressieve politiek”.

Sachin Pilot, leider van het Congres van Rajasthan, zei dat hij “diep bedroefd” was toen hij hoorde over de dood van Tyagi en betuigde ook zijn condoleances. “Diep bedroefd om te horen over de ondergang van Rajiv Tyagivan de. Moge zijn ziel eeuwige vrede vinden. Mijn condoleances aan zijn familie en dierbaren, ’tweette meneer Pilot.

DK Shivakumar noemde de heer Tyagi ook een ’toegewijd congreslid’ en zei: ‘Ik ben diep bedroefd over het vroegtijdig overlijden van onze nationale woordvoerder, Rajiv Tyagi. Hij was een toegewijd congreslid. Mijn oprechte deelneming aan zijn familie en vrienden.

Oppositieleiders betaalden ook hun respect, waarbij Akhilesh Yadav, leider van de Samajwadi-partij, zijn dood “een enorm verlies” noemde en Madhya Pradesh-hoofdminister Shivraj Singh Chouhan zichzelf “verbluft” verklaarde.

READ  Miles Morales, Spider-Man 2099 uit het Spider-verse is deze week in Fortnite aangekomen

“Schokkend! De dood van het congres”, woordvoerder Rajiv Tyagi is een enorm verlies. Moge zijn ziel in vrede rusten en familie de kracht hebben om dit verlies te dragen “, tweette Akhilesh Yadav.

“Ik ben geschokt en stomverbaasd over de dood van de woordvoerder van het Congres Rajiv Tyagi. Moge God de overleden ziel een plaats aan zijn voeten geven en zijn familie kracht geven om dit verlies het hoofd te bieden. Om Shanti!” Zei Shivraj Singh Chouhan.

Met input van PTI

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *