“Verzoek iedereen om door te gaan met bidden”: Pranab Mukherjee’s zoon tweets

Pranab Mukherjee blijft op beademingsondersteuning, zei het legerziekenhuis vanmorgen.

New Delhi:

Voormalig president Pranab Mukherjee is “hemodynamisch stabiel”, tweette zijn zoon Abhijit Mukherjee vanavond uit bezorgdheid over de gezondheid van de 84-jarige, die twee dagen geleden een hersenoperatie heeft ondergaan en vecht tegen het coronavirus. Gisteren zei het legerziekenhuis van Delhi, waar hij is opgenomen, in een verklaring dat zijn toestand “verslechtert”.

Vanmorgen zei het ziekenhuis dat hij “hemodynamisch stabiel is en aan de beademing staat”.

Kort daarna schreef zijn dochter Sharmistha Mukherjee in een emotionele post: “Moge God doen wat het beste voor hem is en mij kracht geven om zowel vreugde als verdriet van het leven gelijkmoedig te aanvaarden”.

De tweet van Abhijit Mukherjee in de avond luidde: “Met al je gebeden is mijn vader nu hemodynamisch stabiel. Ik verzoek iedereen door te gaan met je gebeden en goede wensen voor zijn spoedig herstel. Dank je”.

Mukherjee werd maandag in het ziekenhuis opgenomen voor een andere ingreep en bleek coronavirus-positief te zijn. Hij tweette zijn positieve status vanuit het ziekenhuis en had mensen die met hem in contact kwamen gevraagd zichzelf te isoleren en een coronavirus-test te laten doen.

READ  Waarom is het verkeerd om de metaverse als een nulsomspel te zien?

Uren later onderging hij een spoedoperatie om een ​​stolsel uit zijn hersenen te verwijderen.

Terwijl de voormalige president kritisch blijft, zijn mensen uit zijn dorp in het Birbhum-district in West-Bengalen aan een 72-uur begonnen yajna voor zijn snelle herstel. Zijn zus en andere leden van de familie bidden voor zijn herstel in hun woonplaats in het dorp Miriti in de omgeving van Kirnahar.

Politieke leiders over de partijlijnen heen tweeten om hem een ​​spoedig herstel te wensen. President Ram Nath Kovind en vicepresident M Venkaiah Naidu hebben met Sharmistha Mukherjee gesproken om te informeren naar zijn gezondheid. Minister van Defensie Rajnath Singh bracht maandag een bezoek aan het R&R Hospital. Rahul Gandhi van het Congres stuurde zijn beste wensen voor zijn vroege herstel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *