Controle PS5 Upgrade Controverse wordt erger omdat eigenaren per ongeluk gratis toegang krijgen tot Ultimate Edition

Als het feit dat CD Projekt Red slaagt er al in om gratis PlayStation 5-upgrades aan te bieden aan eigenaren van The Witcher 3: Wild Hunt, een spel van vijf jaar oud, maakt deze laatste onthulling de hele situatie alleen maar erger voor 505 Games and Remedy. Je kunt je PlayStation 4-exemplaar van Control niet upgraden naar de next-gen-versie, tenzij je de onlangs uitgebrachte Ultimate Edition bezit, wat betekent dat spelers die dat willen de game opnieuw moeten kopen, ondanks het feit dat ze mogelijk al alle content bezitten. deze nieuwste versie bevat.

We wisten dit allemaal al, maar het blijkt dat eigenaren van de Deluxe Edition in de loop van vandaag geruisloos zijn geüpgraded naar de Ultimate Edition. Maar toen werden ze weer afgebroken toen het nieuws naar buiten kwam, wat betekent dat de functionaliteit niet langer beschikbaar is. Dit is allemaal gekraakt op het gamingforum ResetEra, waar gebruikers begonnen te melden dat ze de Ultimate Edition kosteloos konden downloaden. Maar snel vooruit naar nu en diezelfde mensen worden in het gezicht geslagen met een prijs en de optie “Toevoegen aan winkelmandje”.

Wat dit in wezen betekent, is dat zowel de ontwikkelaar als de uitgever daadwerkelijk de mogelijkheid hadden om bepaalde versies van Control al die tijd te upgraden, maar ze beweerden dat dit niet het geval was in een recente blogpost. Er werd gezegd: “Het upgradepad dat we aanbieden is alleen mogelijk bij het upgraden van dezelfde versie van het spel. Omdat we alleen aanvullende ontwikkeling doen op Control Ultimate Edition op de volgende generatie platforms, kunnen we helaas geen upgrade aanbieden. pad naar alle bestaande Control-spelers. ” Behalve dat exact upgradepad is de hele dag door aangeboden in de PlayStation Store. Dat is per ongeluk.

READ  Tips voor Amerikanen van ver om het coronavirus dit vakantieweekend in toom te houden

Dus, waar blijft dat bij ons? In een plakkerige situatie denken we. Er zijn nu duidelijke aanwijzingen dat de Deluxe Edition of Control kan worden geüpgraded naar de Ultimate Edition, waardoor een gratis PS5-upgrade wordt verleend, maar 505 Games and Remedy blijven ontkennen dat de mogelijkheid bestaat op het moment van schrijven. Mocht een van de partijen een update over de situatie uitbrengen, dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

More from Madison Garrett

Estinien komt tot leven in de Final Fantasy XIV Live-Action-commercial

Final Fantasy XIV Het verovert de echte wereld met 3 live commercials...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *